Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29.

Ft-tól/fő 1.199.000
Időpont: 2024.11.17 - 11.29
Legjobb ár: 1.199.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.17 - 11.29

Tartson velünk a Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 13 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.199.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 13 nap / 12 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 187520
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Látogasson el velünk Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legsokszínűbb városába Szingapúrba és a változatos kultúrájú indonéz szigetre, Balira! Utazásunkat Szingapúrban kezdjük, ahol a rendkívül szervezett városállam legszebb látnivalóit járjuk be. Ezt követően átrepülünk az istenek szigeteként számon tartott Balira, ahol a következő napokat Ubudban töltjük, majd a további kirándulásaink a sziget legszebb üdülőövezetéből, a tengerparti Nusa Duánból indulnak. A gazdag múltat a jelenkor hálásan őrzi, a helyiek istenbe vetett hitüket példaértékű hálával köszönik nap mint nap, szüntelen mosolyukkal és vendégszeretetükkel páratlan napokat varázsolnak az utazók részére. Nem mindennapi látnivalókat zárunk örökre a szívünkbe: a Szent Majomerdő dzsungele és a templomot védelmező makákók, a magával ragadó rizsteraszok, az UNESCO Világörökség részét képző misztikus templomok és a sziget egyedi atmoszférája.

Az utazás kiemelkedő értékei:

 • Kedvező menetrend a Emirates járataival
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • Világörökségi színhelyek: botanikus kert Szingapúrban, Bali kultúrtáj
 • A részvételi díj tartalmazza a belépőket
 • Szállás 4 és 5*-os szállodákban

Programok:

november 17. vasárnap
Elutazás Budapestről dubaji átszállással Szingapúrba az Emirates járataival (Budapest-Dubaj 15:10-23:20, Dubaj-Szingapúr 03:15-14:40).

november 18. hétfő
Délután érkezés Szingapúrba. Transzfer a szállodába, szabadidő. Szállás Szingapúrban: Rendezvous Hotel Singapore.

november 19. kedd
Egész napos városnézés Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legsokszínűbb városában. A függetlenné válását követően egyedülálló fejlődésen átesett metropolisz központjában ma már a legnagyobb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a modern sugárutak és üzletek mellett. Mindezek árnyékában hangulatos szentélyek, pezsgő piacok és zöldellő parkok egészítik ki az egzotikus városállam nagyságát. Figyelemre méltó tisztasággal és kitűnő közbiztonsággal bír, ugyanis a világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel büszkélkedő kis államban szigorú törvények védik a környezetet és a rendet. Felkeressük Little Indiát és Chinatownt, a nyüzsgő indiai és kínai negyedet; majd megnézzük az üzleti negyed felhőkarcolóit, a város jelképévé vált Merliont, az Óriáskereket és a Marina-öböl futurisztikus épületeit. Ezt követően az Orchidea Kert több mint ezer féle színpompás orchidea virágai között sétálunk. A délutánt a közel egymillió növényből és 19 000 fajjal büszkélkedő Gardens by the Bay-ben töltjük: megcsodáljuk a Virágkupola és a Felhőkupola ritka növényeit és a világ legmagasabb belső vízesését. A kert nem csak turistalátványosságként szolgál, hanem saját ökofenntartó rendszerrel is bír, melyek a fák ökológiai funkcióját utánozzák. Itt maradunk az esti hang- és fényjátékra, amikor a szuperfák életre kelnek, melyeket a napközben feltöltődött napelemekkel biztosítják. Szállás Szingapúrban.

november 20. szerda
Délelőtt szabadidő, majd  transzfer a repülőtérre, elutazás Bali szigetére az AirAsia járatával (Szingapúr-Denpasar 16:15-19:00). Megérkezés után transzfer Ubudba, a paradicsomi környezetű kulturális és művészeti központba. Szállás: Element Bali Ubud.

november 21. csütörtök
Egész napos kirándulás keretében a sziget művészeti és kulturális központját, Ubud környékét járjuk be. Utunk első állomása a misztikus Gunung Kawi, a lenyűgöző környezetben fekvő, 11. századból származó hindu királyi temetkezési hely. Ezt követően a Tirta Empul templomot látogatjuk meg, ahol a szent forrásból táplálkozó medencékben tisztulnak meg a hívek. A csodálatos panorámát nyújtó Batur hegynél időzünk és a ma is aktív vulkán elbűvölő kilátása mellett fogyasztjuk el ebédünket. Ezután felkeressük az őslakosok által lakott hagyományos falut, Penglipurant, ahol a balinéz kultúrával és szokásokkal ismerkedünk. Szállás Ubudban.

november 22. péntek
Egész napos szabadidő pihenésre vagy fakultatív program keretében Batubulanba látogatunk, ahol egy Barong táncelőadás keretén belül betekintést nyerünk a vallás inspirálta balinéz tánc világába, mely a jó és a rossz örök harcát mutatja be. A Szent Majomerdőben misztikus környezetben barátkozhatunk a kissé szemtelen majmokkal. A program ára ebéddel: 100 USD /fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Ubudban.

november 23. szombat
Egész napos fakultatív kirándulás Észak-Balira. Kora reggel indulunk a sziget északi részének felfedezésére. Első megállónk a Bratan-tó felett magasodó hegyvidéken a Wanagiri kilátó, ahonnan csodás látvány tárul elénk a környező hegyekre és a tóra. Továbbutazunk a Banyumala ikervízeséshez, ahova 15-20 perces gyaloglás után érkezünk meg (a lépcső csúszós lehet, jó fizikai állapot szükséges a táv megtételéhez). A paradicsomi környezetben található természetes medence hűs vizében feltétlenül mártózzanak meg! Ebéd egy helyi étteremben, majd tovább utazunk a Handara kapuhoz, ami a fotókról biztosan ismerős lesz - a zöld környezetben magasló hindu kapu igazából egy golfpálya bejárata. A napot a Bratan tó partján fekvő Ulun Danu úszótemplomnál zárjuk mely a balinéz templomépítés szép példája. A szállodába este érkezünk vissza. A program ára ebéddel: 100 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Ubudban.

november 24. vasárnap
Elsőként Mengwibe utazunk, ahol a Taman Ayun templomot nézzük meg, majd nyitott tetejű Volkswagen oldtimerekkel Bali egyik legnagyobb és legrégibb hindu építményéhez megyünk, a csodálatos buja őserdei környezetben található Batukaru templomhoz. A helyiek szerint olyan csendes és misztikus légkör uralkodik, hogy hallani az istenek suttogását. A festői Jatiluwih rizsteraszok felé vesszük az irányt, ahol ebédünk mellett megcsodálhatjuk, hogy a rizstermelők mekkora szorgalommal és hálával gondozzák földjeiket. Szállás a sziget déli részén fekvő tengerparti Nusa Duában: Nusa Dua Beach Hotel.

november 25. hétfő
Szabadidő pihenésre vagy fakultatív kirándulás Kelet-Balira. A sziget keleti részére utazunk. az Agung vulkán által uralt vidékre. Látogatás a balinéz hinduk  legfontosabb szent helyén, a Besakih templomegyüttesben, mely a vulkán déli lejtőjén található. 23 egymással kapcsolatban álló templom épült itt sok száz évvel ezelőtt, a kilátás tiszta időben csodálatos a környező hegyekre, rizsteraszokra és az óceánra. Innen az egykori királyi palotához, a Tirtaganggához vezet útunk, mely csodálatos kertje elbűvöli a látogatót. A szent forrásból táplálkozó medencék és környékük a balinéz kertművészet egyik legszebb alkotása.  Ezután Tengananba,  a balinéz őslakosok (Bali Aga) birodalmába vezet az út. A Bali Agák szigorúan követik őseik hagyományait, viszonylagos izolációban élnek. Az itt készült bonyolult dupla ikat technológiával készült szőttes világhírű. A kirándulást a Goa Lawah templomnál zárjuk, melynek érdekessége, hogy a szentély mögötti barlangban rengeteg denevér él, melyek a legenda szerint a szentélyben élő mítikus óriáskígyónak szolgálnak élelemként. A program ára ebéddel: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Nusa Duában.

november 26. kedd
Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás: betekintés a balinéz mindennapokba: programunk egy kis tabanani faluban kezdődik, ahol egyedülálló élmények részesei lehetünk a balinéz hagyományok által, megtapasztalhatjuk a falusi élet mindennapjait. Üdvözlőitalunk elfogyasztása közben megismerkedünk a balinéz építészettel, ellessük a Canang Sari készítésének titkát, melyet a balinéz hindu emberek készítenek és ajánlanak fel a fő balinéz istennek. Főzési élményekkel is gazdagodunk, a balinéz receptekhez ebéd is társul, melyet családi környezetben fogyasztunk el. Ezt követően fűszer-, kávé (vagy tea) ültetvényeket fedezünk fel, illetve betekintést nyerhetünk a rizsföldön való gazdálkodásba is. Késő délután vissztérés Nusa Duára. A program ára ebéddel: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Nusa Duában.

november 27. szerda
Délelőtt pihenés a tengerparton. Délután a festői tengerparti sziklára épült Uluwatu-templomhoz látogatunk, a ,,tengeri iránytemplomok" egyikéhez, melyet a tenger szellemeinek szenteltek és délnyugat őrzőjeként nyújt védelmet a gonosz démonok ellen. A felejthetetlen színekben pompázó naplemente a mitikus Kecak-táncelőadás alatt ér minket, utána romantikus körülmények között a tengerparti homokra kitelepült étteremben tengeri herkentyűket vacsorázunk. Szállás Nusa Duán.

november 28. csütörtök
Egész napos pihenés a tengerparton, a szobákat 18:00-ig használhatják. Este transzfer a repülőtérre, majd elutazás dubaji átszállással Budapestre az Emirates járataival (Denpasar-Dubaj 00:05-05:25, Doha-Budapest 10:35-13:35).

november 29. péntek
Hazaérkezés kora délután Budapestre.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Szingapúr, Denpasar-Budapest útvonalon, átszállással az Emirates járataival turista osztályon
 • Repülőjegy a Szingapúr-Denpasar útvonalon, közvetlen AirAsia-járattal
 • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
 • Szállás 2 éjszakára Szingapúrban a Rendezvous Hotel Singapore hotelben, kétágyas superior szobában
 • Szállás 4 éjszakára Ubudban a központi elhelyezkedésű Element Bali Ubud szállodában
 • Szállás 4 éjszakára Nusa Duán, a Nusa Dua Beach Hotel hotelben, deluxe kétágyas szobában
 • Reggeli
 • Két alkalommal ebéd és egy alkalommal búcsúvacsora Balin
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
 • Magyar idegenvezető a teljes út során

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Javasolt szervizdíj: 70 USD/fő (helyszínen fizetendő)
 • Vízumdíj: 500 000 IDR (kb. 35 USD/fő), érkezéskor a helyszínen fizetendő
 • Turistaadó: 150 000 IDR (10 USD/fő), előre online vagy a helyszínen a szigetre való belépéskor fizetendő
 • Idegenforgalmi adó: 150 000 IDR (10 USD/fő)

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám: 25 fő.
 • A fakultatív programok minimum létszáma: 10 fő.
 • Egyágyas szoba foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és két üres oldalt kell tartalmaznia.  
 • Eltérően utazási feltételeinktől, indulástól számított 60 napon kívüli útlemondás esetén az AirAsia légitársaság  lemondási szabályzata szerinti  90 000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.

x Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29.

Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 12.350 Ft fő
 2. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 12.350 Ft fő
 3. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 15.600 Ft fő
 4. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 16.900 Ft fő
 5. Sztornó biztosítás 3,00 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 187520
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29.

Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29.

Szingapúr, Szingapúr

Útazonosító: 187520

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29.

Szingapúr - Bali csoportos utazás az istenek szigetére magyar idegenvezetővel 2024.11.17-29.

Szingapúr, Szingapúr

Útazonosító: 187520

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!