Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023

Ft-tól/fő 1.059.000
Időpont: 2023.10.28 - 11.06
Legjobb ár: 1.059.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.10.28 - 11.06

Tartson velünk a Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023 utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.059.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 10 nap / 7 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 160748
Kívánságlistára teszem
Japán Földünk egyik legkülönlegesebb országa. Sok évszázados elszigeteltsége a külvilágtól egy sajátos, az európaitól teljesen különböző kultúrát hozott létre (furcsa szokások, eltérő életszemlélet, megdöbbentően változatos ételek, egzotikus műemlékek stb.).
Közismert, hogy a II. világháború után a japán gazdaság hihetetlenül gyorsan fejlődött. A romokból felépítették a világ egyik leggazdagabb országát. Japán egyik varázsát éppen az adja, hogy a szupermodern felhőkarcolók és technikai csodák mellett mindenhol ott vannak a múlt számunkra egzotikus emlékei, a buddhista templomegyüttesek, a sintoista szentélyek, a régi várak stb. A turisztikai attrakciókhoz tartoznak még a szép tájak, az elbűvölő japán kertek vagy a kézművesáruk hihetetlen gazdagsága, mindez a világ egyik legbiztonságosabb és egyik legtisztább országában. Utazásainkat a kirándulásokhoz egyik legideálisabb időszakban bonyolítjuk le. Tartsanak velünk!

 
Utazás

Budapestről Tokióba, illetve Osakából Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal (egyszeri átszállással). Japánban légkondicionált autóbusszal, a Fujitól Kyotóig pedig a híres expresszvonattal, a Shinkansennel.

Szállás

7 éjszaka 4 csillagos szintű szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Ellátás

Büféreggeli / fakultatív félpanzió (5 ebéd a 3., 4., 6., 7., 9. napokon).

 

1. nap:
Délután elutazás Budapestről egyszeri átszállással Tokióba.

2. nap: Tokió
Megérkezés Tokió nemzetközi repülőterére a késő délutáni órákban (helyi idő szerint), transzfer a tokiói szállodába (4 éj).

3. nap: Tokió
8-9 órás városnézés a japán fővárosban, a világ egyik legnagyobb metropoliszában. Először látogatás a Meiji-szentélyben, majd séta a Császári Palota előtti téren. Kora délután sétahajózás a Sumida folyón, majd Tokió legrégibb és legnépszerűbb buddhista templomával, az Asakusa-templommal ismerkedünk (apró ajándékboltok sokasága). Végül felmegyünk a 2012 májusában átadott Skytree toronyba, mely 634 méteres magasságával a világ legmagasabb tornyaként került be a Guinness Rekordok könyvébe. A 350 méter magasan lévő kilátóteraszról lebilincselő panoráma nyílik az egész városra, a modern felhőkarcolók sokaságára. Tiszta időben még a Fuji is látszik. Este fakultatív lehetőség idegenvezetőnkkel kipróbálni az érdekes és modern japán metróközlekedést: utazás Tokió központjába, séta a Ginza negyedben.

4. nap: Kamakura, Tokió
Félnapos kirándulás egy közeli kisvárosba, a Csendes-óceán partján fekvő Kamakurába. Ez a város a XII. század végétől közel 150 éven keresztül Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt a székhelye. Ebből a korszakból származnak értékes műemlékei. Látogatás a Tsurugaoka Hachimangu szentélyben, majd a Kotokuin templom területén lévő Nagy Buddha-szobor megtekintése (11 méter magas bronzszobor a XIII. századból). A városka megismerése után visszautazás Tokióba.
Délután szabad program. Lehetőség Tokió városának egyéni bebarangolására. Az előző napon megismert metróközlekedéssel önállóan is könnyű a város felfedezése. Természetesen idegenvezetőnk segítséget nyújt, és programokat ajánl.

5. nap: Nikko, Chuzenji-tó, Kegon-vízesés
Szabad program Tokióban, lehetőség további nevezetességek megtekintésére.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás egy nagy hegyek között fekvő kisvárosba, Nikkóba, és a körülötte fekvő nemzeti parkba. Látogatás a meseszép Toshogu-szentélyben. Ez az épületegyüttes a XVII. századi japán művészet talán legpompásabb alkotása.
Nikko felett, közel 1300 méter magasan található egy vadregényes hegyi tó (a Chuzenji-tó), ahová egy panorámaút vezet fel. Séta a tóparton, majd a 100 méter magasból lezúduló Kegon-vízesés megtekintése (Japán egyik leglátványosabb vízesése).
A fakultatív program ára: 36.900 Ft (garantált indulás).

6. nap: Fuji, Hakone Nemzeti Park, Shinkansen (szuperexpressz)
Búcsú Tokiótól, utazás a Fujihoz, az ország legmagasabb hegycsúcsához, a japánok szent hegyéhez (3776 méter magas). Először a hegy lábainál lévő Fuji Információs Központban berendezett kis múzeumot nézzük meg. Ezt követően, ha az időjárás engedi, az autóbusszal 2000 méter feletti magasságba kapaszkodunk (szép időben a panoráma felejthetetlen). Délután barangolás a Fuji közelében lévő Hakone Nemzeti Parkban, mely természeti szépségei és gyógyforrásai miatt a tokióiak egyik kedvenc üdülőövezete. Hajózás a bájos Ashi-tavon, majd kabinos felvonóval felmegyünk a Komagatake-hegyre (vagy rövid pihenő az Owakudani-völgy forró kénes forrásainál). Továbbutazás Shinkansennel Kyotóba (1 éj). A körutazás egyik nagy élménye ez az utazás az egyes szakaszokon közel 300 km/óra sebességgel száguldó expresszvonattal.
Figyelem: a bőröndöket külön kocsival szállítják (1 bőrönd/fő engedélyezett).

7. nap: Kyoto
A régi császári főváros, a másfél milliós Kyoto Japán műemlékekben leggazdagabb városa. A több ezer műemlék közül az egész napos városnézés során a következőket tekintjük meg: a Kiyomizu buddhista templom épületegyüttese (teraszáról gyönyörű panoráma a városra, a környék ódon házaiban rengeteg kézműves- és ajándékbolt), a Sanju-Sangendo csarnok (benne 1001 darab XIII. századi Kannon-szobor, középen az ezerkarú Kannon monumentális szobra), a Heian-szentély (pompás épületegyüttes elbűvölő kertekkel és tavakkal), a Nijo várkastély (a sógunok kyotói rezidenciája volt) és az Arany Pavilon (Yoshimitsu sógun aranylemezekkel borított nyaralója a világ egyik legszebb japánkertjében). Továbbutazás Osakába, szállás (2 éj).

8. nap: Hiroshima, Miyajima
Szabad program Osakában, lehetőség egyénileg felfedezni a város nevezetességeit (pl. Universal Studios, kikötői negyed az Akváriummal, a múzeumokkal, üzletekkel stb.).
Fakultatív program: Hiroshima, Miyajima-sziget
Egész napos kirándulás Shinkansennel Nyugat-Japán legnagyobb városába, Hiroshimába, mely 1945-ben a világ első atombomba-támadásának színhelye volt. Látogatás a robbanás epicentruma közelében berendezett Béke Emlékparkban (emlékművek, érdekes emlékmúzeum). Délután kirándulás komppal a japánok szent szigetére, Miyajimára, az Itsukushima-szentély megtekintése (az ország egyik legidillikusabb helye).
A fakultatív program ára: 109.700 Ft (garantált indulás).

9. nap: Nara, Osaka
Kirándulás a közeli Narába, mely az első egységes japán állam központja volt 1250 évvel ezelőtt. Séta egy kellemes parkban, ahol több száz szelíd őz szabadon kószál, majd Japán egyik legjelentősebb műemlékét nézzük meg, a Todaiji-templomot. A hatalmas, fából készült főépületben található Japán legnagyobb bronzból készült Buddha-szobra (16 méter magas). Ezután ismerkedés a Kasuga-szentéllyel, majd visszautazás Osakába. A modern metropolisz az ország második legfontosabb gazdasági és kereskedelmi központja Tokió után. Látogatás az impozáns osakai várkastélyban (látványos kiállítások, szép park), majd a város harmadik évezredet idéző kilátópontja következik, mely két egymás melletti felhőkarcoló tetejét összekötő teraszon található. Este transzfer a repülőtérre, elutazás Osakából egyszeri átszállással Budapestre.

10. nap:
Érkezés Ferihegyre a kora délutáni órákban.

x Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2023. okt. 14-23.  914.000 Ft + 173.000 Ft (reptéri ill.) = 1.087.000 Ft  
2023. okt. 28 - nov. 6.  886.000 Ft + 173.000 Ft (reptéri ill.) = 1.059.000 Ft  
 

A teljes részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket a 30 kg-os feladható poggyásszal, a reptéri illetéket, a helyi autóbuszt, a szuperexpressz jegyet a Fujitól Kyotóig, a 7 éjszakai szállást büféreggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, a helyi idegenvezető és az irodánk idegenvezetőjének költségeit, valamint a program szerinti belépődíjakat és a látogatást a Skytree toronyban.

Félpanziós felár:  81.700 Ft (5 ebéd) 

Egyágyas felár: 197.000 Ft 

3. fő kedvezménye: 95.000 Ft

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5

\n

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2023. okt. 14-23.  914.000 Ft + 173.000 Ft (reptéri ill.) = 1.087.000 Ft  
2023. okt. 28 - nov. 6.  886.000 Ft + 173.000 Ft (reptéri ill.) = 1.059.000 Ft  
 

\n

A teljes részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket a 30 kg-os feladható poggyásszal, a reptéri illetéket, a helyi autóbuszt, a szuperexpressz jegyet a Fujitól Kyotóig, a 7 éjszakai szállást büféreggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, a helyi idegenvezető és az irodánk idegenvezetőjének költségeit, valamint a program szerinti belépődíjakat és a látogatást a Skytree toronyban.

\n

Félpanziós felár:  81.700 Ft (5 ebéd) 

\n

Egyágyas felár: 197.000 Ft 

\n

3. fő kedvezménye: 95.000 Ft

\n

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap

\n
\n

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

\n

leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 197.000 Ft fő (egy utas esetén)
  2. Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 5.200 Ft fő
  3. Félpanzió 81.700 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 160748
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023

Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 160748

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023

Japán a Felkelő Nap országa - Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2023

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 160748

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!