Találatok szűrése (2)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Lista nézet Táblázatos nézet

A sokak által ismert és kedvelt üdülőváros Velencétől északra, 30 km-re helyezkedi el, Eraclea és Cavallino-Treporti között. A különleges turisztikai vonzerővel bíró desztináció, tökéletes választás mind azoknak, akik a város által nyújtott egyedi, hangulatos látnivalók és nyugodt napos strandok élvezését preferálják üdülésük során. A nyaralóövezet rengeteg szállás és több csillagos hotelek közül enged válogatni, melyek kifejezetten vendégeik igényeinek teljes körű kiszolgálását biztosítják.  Továbbá az apartmanok és a szállások többsége part mellett fekszik, így biztosítják a panorámás kilátást a nyaralóövezet gyönyörű, lassan mélyülő, aranyhomokos tengerpartjára. Jesolo 2 központtal büszkélkedhet: az egyik Centro Storico, maga az óváros, a másik a város főutcája Lido di Jesolo mely egyben a város leghosszabb, és leghangulatosabb sétálóutcája is. Lido di Jesolo főutcáján minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet: jobbnál jobb éttermek, kávézók, üzletek, szórakozóhelyek, és a hamisíthatatlan olasz pizzériák.

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.

Lido di Jesolo
Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!