VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN ***

Ft-tól/fő 2.075.000
Időpont: 2024.11.05 - 11.20
Legjobb ár: 2.075.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.05 - 11.20

Tartson velünk a VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN *** utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 16 nap / 14 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 2.075.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 16 nap / 14 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 188576
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

Tokió - (Fuji) - Kamakura - Matsumoto - Takayama - Shirakawa - Kanazawa - Kiotó - Hirosima - Itsukushima - Kurashiki - Himeji - Oszaka - Nara - (Kobe) - (Uji)

Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során.

A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!

1. nap o Budapest - Tokió

Elutazás Budapestről Tokióba a délutáni órákban, átszállással. Éjszaka a repülőgépen.

2. nap o Tokió

Megérkezés Tokióba késő délután, transzfer a szállodába. Szállás Tokióban.

3. nap o Tokió

Reggeli, majd városnézés Tokióban. A város mindig meg tud újulni és soha nem alszik, naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak utcáin. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultra modern egyben. Látogatás a Sensoji templomban, a Meiji Jingu szentélyben, a császári palotánál és a Tokyo Metropolitan Torony 202 méter magas kilátójában, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

4. nap o Tokió (Nikkó / Fuji)

Reggeli a szállodában, szabadprogram Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére. Fakultatív programlehetőség (2024. május): kirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vízesés. Szállás Tokióban. Fakultatív programlehetőség ebéddel (2024. novembertől): egész napos kirándulás a Fuji környékén. Utazás autóbusszal a Fuji 5. állomására, mely közel 2400 méter magasan fekszik. Hajókázás a hegy lábánál fekvő festői Ashi-tavon, amely egy egykori vulkán kráterében kialakult tó. Utazás felvonóval az Owakudani vulkáni völgy felett. A program közben ebéd egy helyi étteremben. Visszautazás Tokióba, ahol szállás.

5. nap o Tokió - Kamakura - Narusawa

Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város és egykori politikai központ Tokiótól 50 km-re, kb. egy órányi utazásra található. A templomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága miatt a turisták kedvelt úticélja. Városnézés látogatással a Tsurugaoka Hachiman szentélyben és a Kotokuin templomban, ahol a Nagy Buddha, a több, mint 13 méter magas bronz Buddha szobor látható, mely a XIII. században készült és eredetileg egy templom belsejében volt elhelyezve. Szabadidő ebédre, majd utazás Narusawa-Murába. Útközben rövid megálló a Kawaguchi tónál, amely a Fuji térséget körülvevő 5 tó egyike. Vacsora és szállás Narusawa-Murában.

6. nap o Narusawa - Fudzsikavagucsiko - Matsumoto - Takayama

Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a XIV. századi kimonófestészet - vagy selyemfestészet - világát hozta vissza modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei: hőforrásai, wasabi farmja miatt is. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a XVI. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Vacsora és szállás Takayamában, japán stílusú szálláshelyen, tatamis szobákban.

2024. májusi időpont: 7-15. nap

7. nap o Takayama - Shirakawa - Kanazawa

Takayama a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamában, a reggeli piac meglátogatása, majd látogatás egy szaké üzletben. Séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya XVII. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában, ahol szabadidő ebédre. Megérkezés Kanazawába, ahol szállás.

8. nap o Kanazawa - Kiotó

Reggeli, majd panoráma városnézés Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike és a XIX. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Rövid szabadidő ebédre, majd utazás Kiotóba, ahol szállás.

9. nap o Kiotó

Kiotó főváros és uralkodói székhely volt a VIII-XIX. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a XX. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egész napos kirándulás: a Nijo kastély és a Ninomaru-Goten palota, a Kinkakuji templom, a Kiyomizu templom és a Fushimi Inari-nagyszentély megtekintése. Séta a Gion negyedben, szállás Kiotóban.

10. nap o Kiotó - Miyajima - Hirosima

Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hirosimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen. Visszautazás Hirosimába: a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása, melynek váza az 1945. augusztus 6-án Hirosimát ért atomtámadásban megmaradt és azóta is romosan áll, emlékeztetve az utókort a tragédiára. Vacsora helyi étteremben, szállás Hirosimában.

11. nap o Hirosima - Kurashiki - Himeji - Oszaka

Reggeli után elutazás Kurashikibe, ahol a XVI-XIX. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A város egykor rizselosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban, rövid szabadidő ebédre. Továbbutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást a program nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, ahol szállás.

12. nap o Oszaka - Nara

Oszaka Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ, sok látványossága mellett gasztronómiájáról is híres. Reggeli, majd egész napos kirándulás Narába és városnézés Oszakában. Narában, Japán ősi fővárosában a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Ebéd a program közben egy szusi étteremben, a szusi készítés élményével. Visszautazás Oszakába, ahol látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. Belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

13. nap o Oszaka (Ise)

Reggeli után egész napos szabadprogram, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Isébe. Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a békéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra, elutazás helyi vonattal a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. Visszautazás Oszakába, ahol szállás.

14. nap o Oszaka (Uji)

Reggeli, majd szabadprogram vagy fakultatív program keretében félnapos kirándulás Ujiba. A város az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központja, Kiotó és Nara között fekszik, és a középkortól termesztik itt a világ legjobb minőségű zöld teáit. Utazás Ujiba privát autóbusszal, majd városnézés belépővel a Világörökség részét képező Byodoin templomba, majd részvétel egy igazi japán zöldtea (matcha) ceremónián. Visszautazás Oszakába, majd az esti órákban transzfer a repülőtérre. Elutazás Budapestre, átszállással a késő esti órákban.

15. nap o Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

2024. novemberi időpont: 7-15. nap

7. nap o Takayama - Shirakawa - Kiotó

Takayama a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamában, a reggeli piac meglátogatása, majd látogatás egy szaké üzletben. Séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya XVII. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kiotóba, útközben rövid megálló Shirakawában, ahol szabadidő ebédre. Megérkezés Kiotóba, ahol szállás.

8. nap o Kiotó

Kiotó főváros és uralkodói székhely volt a VIII-XIX. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a XX. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egész napos kirándulás: a Nijo kastély és a Ninomaru-Goten palota, a Kinkakuji (Aranytemplom), a Kiyomizu templom és a Fushimi Inari-nagyszentély megtekintése. Szállás Kiotóban.

9. nap o Kiotó

Reggelit követően a kiotói városnézés folytatása. Látogatás a lenyűgöző Arashiyama bambuszerdőben, majd a XVI. században Nichiren stílusban épült Jojakkuji templom megtekintése. Utazás a bambuszerdő panorámavasútjával, amely kb. 7 kilométer hosszan biztosít gyönyörű kilátást a bambusszal benőtt tájra. Átkelés a Hozu folyó északi és déli partját összekötő Togetsu-hídon. Látogatás az 1482-ben alapított Ginkakuji templomkomplexumban, melynek mára már csak két épülete maradt fenn épen. Séta Kiotó egyik leghíresebb, cseresznyefákkal és történelmi épületekkel tarkított sétálóutcáján, a Filozófusok sétányán. Szállás Kiotóban.

10. nap o Kiotó - Miyajima - Hirosima

Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hirosimába. Megérkezés után transzfer Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen. Visszautazás Hirosimába: a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása, melynek váza az 1945. augusztus 6-án Hirosimát ért atomtámadásban megmaradt és azóta is romosan áll, emlékeztetve az utókort a tragédiára. Vacsora helyi étteremben, szállás Hirosimában.

11. nap o Hirosima - Kurashiki - Himeji - Oszaka

Reggeli után elutazás Kurashikibe, ahol a XVI-XIX. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A város egykor rizselosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban, rövid szabadidő ebédre. Továbbutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást a program nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, ahol szállás.

12. nap o Oszaka - Nara

Oszaka Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ, sok látványossága mellett gasztronómiájáról is híres. Reggeli, majd egész napos kirándulás Narába és városnézés Oszakában. Narában, Japán ősi fővárosában a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Ebéd a program közben egy szusi étteremben, a szusi készítés élményével. Visszautazás Oszakába, ahol látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. Belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

13. nap o Oszaka (Kobe)

Reggeli után egész napos szabadprogram, vagy fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás Kobéba. Elutazás autóbusszal Kobéba, Japán hetedik legnagyobb városába. Az Akashi Kaikyo-híd megtekintése, majd látogatás Kobe forgalmas kikötőjében. Séta a kínai negyedben, ahol számos üzlet, étterem és templom található. A kikötőparti Meriken-park megtekintése, amely kortárs szobroknak, a jellegzetes vörös színű kikötőtoronynak és a tengerészeti múzeumnak ad otthont. Utazás Arima onsen-városába a Rokko hegycsúcs festői tájain átívelő felvonóval, ahol séta. Visszautazás Oszakába, ahol szállás.

14. nap o Oszaka (Oszaka Várkastély és Uji)

Reggeli, majd szabadprogram vagy fakultatív programlehetőség: látogatás az Oszaka Várkastélyban és félnapos kirándulás Ujiba. A XVI. századi Oszaka Várkastély megtekintése, amelynek főtornya ma múzeumként működik, tele történelmi emlékekkel. Továbbutazás Ujiba, az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központjába. A középkor óta termesztik itt a világ legjobb minőségű zöld teáit. Városnézés belépővel a Világörökség részét képező Byodoin templomba, majd részvétel egy igazi japán zöldtea (matcha) ceremónián. Visszautazás Oszakába, majd az esti órákban transzfer a repülőtérre. Elutazás Budapestre, átszállással a késő esti órákban.

15. nap o Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Minimum létszám: 18 fő.

Szállás:

12 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban, a takayamai szállodában japán stílusú, tatamis szobákban

Ellátás:

+ ebéd és vacsora a leírás szerint

x VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN ***

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Tokió és Oszaka - Budapest útvonalon turista osztályon, valamint a Shinkanzen szuperexpresszel Kiotó - Hirosima útvonalon másodosztályon

 • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal

 • 12 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban, a takayamai szállodában japán stílusú, tatamis szobákban

 • 12 alkalommal reggeli, 1 alkalommal ebéd és 3 alkalommal vacsora a leírás szerint

 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • borravalók

 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)


 

Fakultatív programok - 2024. májusEgész napos kirándulás Nikkóba (4. nap)


Kirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vizesés. Privát autóbuszos transzferekkel, helyi és magyar idegenvezetővel, ebéddel és a szükséges belépőkkel (Toshogu szentély és Kegon-vízesés).
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Egész napos kirándulás Isébe (13. nap)


Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a békéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra, elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között.
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Félnapos kirándulás Ujiba (14. nap)


Félnapos kirándulás Ujiba, mely az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központja. A város Kiotó és Nara között fekszik, s a középkortól termesztik itt a világ legjobb minőségű zöld teáit. Városnézés és részvételi egy igazi japán tea ceremónián. (A hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után.) Privát autóbuszos transzferekkel, helyi és magyar idegenvezetővel, zöld tea ceremóniával és belépővel a Byodoin templomba (UNESCO Világörökség).
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Fakultatív programok - 2024. novemberEgész napos kirándulás a Fuji környékén (4. nap)


Utazás autóbusszal a Fuji 5. állomására, mely közel 2400 méter magasan fekszik. Hajókázás a hegy lábánál fekvő festői Ashi-tavon, amely egy egykori vulkán kráterében kialakult tó. Utazás felvonóval az Owakudani vulkáni völgy felett. A program közben ebéd egy helyi étteremben.
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Egész napos kirándulás Kobéba (13. nap)


Elutazás autóbusszal Kobéba, Japán hetedik legnagyobb városába. Az Akashi Kaikyo-híd megtekintése, majd látogatás Kobe forgalmas kikötőjében. Séta a kínai negyedben, ahol számos üzlet, étterem és templom található. A kikötőparti Meriken-park megtekintése, amely kortárs szobroknak, a jellegzetes vörös színű kikötőtoronynak és a tengerészeti múzeumnak ad otthont. Utazás Arima onsen-városába a Rokko hegycsúcs festői tájain átívelő felvonóval, ahol séta.
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Oszaka Várkastély és félnapos kirándulás Ujiba (14. nap)


A XVI. századi Oszaka Várkastély megtekintése, amelynek főtornya ma múzeumként működik, tele történelmi emlékekkel. Továbbutazás Ujiba, az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központjába. A középkor óta termesztik itt a világ legjobb minőségű zöld teáit. Városnézés belépővel a Világörökség részét képező Byodoin templomba, majd részvétel egy igazi japán zöldtea (matcha) ceremónián.
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5

Az ár tartalmazza:


  \n
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Tokió és Oszaka - Budapest útvonalon turista osztályon, valamint a Shinkanzen szuperexpresszel Kiotó - Hirosima útvonalon másodosztályon

 • \n
 • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal

 • \n
 • 12 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban, a takayamai szállodában japán stílusú, tatamis szobákban

 • \n
 • 12 alkalommal reggeli, 1 alkalommal ebéd és 3 alkalommal vacsora a leírás szerint

 • \n
 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel

 • \n
 • magyar idegenvezető

 • \n

\n

Az ár nem tartalmazza:


  \n
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • \n
 • útlemondási biztosítás

 • \n
 • borravalók

 • \n
 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)

 • \n

\n 
\n
\n

Fakultatív programok - 2024. május


\n
\n
Egész napos kirándulás Nikkóba (4. nap)

\n
\nKirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vizesés. Privát autóbuszos transzferekkel, helyi és magyar idegenvezetővel, ebéddel és a szükséges belépőkkel (Toshogu szentély és Kegon-vízesés).
\nA program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!
\n
\n
Egész napos kirándulás Isébe (13. nap)

\n
\nIse Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a békéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra, elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között.
\nA program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!
\n
\n
Félnapos kirándulás Ujiba (14. nap)

\n
\nFélnapos kirándulás Ujiba, mely az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központja. A város Kiotó és Nara között fekszik, s a középkortól termesztik itt a világ legjobb minőségű zöld teáit. Városnézés és részvételi egy igazi japán tea ceremónián. (A hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után.) Privát autóbuszos transzferekkel, helyi és magyar idegenvezetővel, zöld tea ceremóniával és belépővel a Byodoin templomba (UNESCO Világörökség).
\nA program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!
\n
\n

Fakultatív programok - 2024. november


\n
\n
Egész napos kirándulás a Fuji környékén (4. nap)

\n
\nUtazás autóbusszal a Fuji 5. állomására, mely közel 2400 méter magasan fekszik. Hajókázás a hegy lábánál fekvő festői Ashi-tavon, amely egy egykori vulkán kráterében kialakult tó. Utazás felvonóval az Owakudani vulkáni völgy felett. A program közben ebéd egy helyi étteremben.
\nA program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!
\n
\n
Egész napos kirándulás Kobéba (13. nap)

\n
\nElutazás autóbusszal Kobéba, Japán hetedik legnagyobb városába. Az Akashi Kaikyo-híd megtekintése, majd látogatás Kobe forgalmas kikötőjében. Séta a kínai negyedben, ahol számos üzlet, étterem és templom található. A kikötőparti Meriken-park megtekintése, amely kortárs szobroknak, a jellegzetes vörös színű kikötőtoronynak és a tengerészeti múzeumnak ad otthont. Utazás Arima onsen-városába a Rokko hegycsúcs festői tájain átívelő felvonóval, ahol séta.
\nA program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!
\n
\n
Oszaka Várkastély és félnapos kirándulás Ujiba (14. nap)

\n
\nA XVI. századi Oszaka Várkastély megtekintése, amelynek főtornya ma múzeumként működik, tele történelmi emlékekkel. Továbbutazás Ujiba, az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központjába. A középkor óta termesztik itt a világ legjobb minőségű zöld teáit. Városnézés belépővel a Világörökség részét képező Byodoin templomba, majd részvétel egy igazi japán zöldtea (matcha) ceremónián.
\nA program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 188576
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN ***

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN ***

Japán, Tokió

Útazonosító: 188576

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN ***

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN ***

Japán, Tokió

Útazonosító: 188576

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!