Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Ft-tól/fő 1.469.000
Időpont: 2024.11.19 - 12.02
Legjobb ár: 1.469.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.19 - 12.02

Tartson velünk a Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.469.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 11 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 188436
Kívánságlistára teszem

Az  ősi szentélyektől az autentikus japán teaházakig, a  futurisztikus megjelenésű felhőkarcolóktól és nagy sebességű golyóvonatoktól a csodás japánkertekig, mindenből kóstolót kínál japán körutazásunk. Két-két teljes nap jut Tokió és Kiotó felfedezésére, megismerkedünk a „japán Alpok” vidékével, hajóról-felvonóról gyönyörködhetünk a szent Fudzsi-hegy havas csúcsaiban, őzeket etetünk, világörökségi helyszínekre és szebbnél-szebb várkastélyokba látogatunk el, és nem marad ki a sorból a hagyományos japán forróvizes fürdő sem, hogy maradéktalanul belefeledkezzünk a kelet-ázsiai ország egyedi kultúrájába! Az utazás mellé a japán ősz színei, a japán juharok vörösben pompázó levelei biztosítják a festői keretet!

 

Előfoglalási kedvezmény:
4 hónappal indulás előtt 50 000 Ft/fő

 

Dátum: 2024. október 22 – november 4.
Időtartam: 14 nap/11 éj
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: odaúton kb. 13 óra, visszaúton kb. 17 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő

Japán gazdagon - az ősz színeiben ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: Utazás Tokióba
Indulás Budapestről az esti órákban, dohai átszállással utazás Tokióba. Éjszaka a repülőn, érkezés a japán fővárosba másnap késő délután, transzfer a szállodába, pihenés. Szállás: Tokióban (3 éj).

 

3. nap: Tokió
Reggeli után egész napos autóbuszos és gyalogos városnézésre indulunk: ellátogatunk az Aszakusza negyedbe, ahol megtekintjük Tokió legrégibb és egyik legjelentősebb templomát, a buddhista Szenszódzsit (Aszakusza Kannon Templom) és a sintó Aszakusza-szentélyt, majd részt veszünk egy hagyományos teaszertartáson. A továbbiakban érintjük a Császári Palotát és a Tokió SkyTree-t, teszünk egy sétát a Nakamise utcán, majd vásárlásra nyílik mód a város egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában, a Ginza-negyedben.

 

4. nap: Tokió
Folytatjuk az ismerkedést Tokióval. E napon a Szumida folyón hajózva fedezzük fel a városközpontot, aztán ellátogatunk a különleges erdő ölelésében fekvő, Meidzsi császár és felesége tiszteletére emelt Meidzsi-szentélyhez, körülnézünk a világ legnagyobb halpiacaként ismert Tsukiji piacon, lefotózzuk a Tokió-tornyot, utolsó állomásunk pedig a Tokiói Közigazgatási épület lesz, amelynek a kilátószintjéről újabb szögből, a magasból élvezhetjük a lenyűgöző várospanorámát.

 

5. nap: Kamakura és Hakone
Reggeli után Tokiót magunk mögött hagyva délnek vesszük az irányt, és Kamakurába utazunk, amely sógunátusként közel másfél évszázadig Japán fővárosa volt. Megtekintjük az ország egyik leghíresebb ikonját, a Kótoku-in templom területén magasodó, bronzból faragott, monumentális Nagy Buddha-szobrot és a japánkertekkel körülvett Haszedera buddhista templomot. Következő állomásunk a Hakone-hegy lábánál található Ashi-tó. Hajózunk a tavon, gyönyörködve a Fudzsi csúcsára nyíló kilátásban, majd a Komagate felvonóval felemelkedünk a Hakone legmagasabb csúcsára, hogy onnan is szemügyre vegyük a panorámát. A kirándulás után transzfer a ryokan (hagyományos  japán fogadó) jellegű szálláshelyünkre, ahol módunkban lesz kipróbálni a hőforráson alapuló japán forróvizes fürdőt (onsen) is. Szállás: Yamanashiban (1 éj).

 

6. nap: Oshino Hakkai és Macumoto
Reggeli után Oshino Hakkai felkeresésével indul a nap. Teszünk egy sétát a források, tavak között kanyargó, tündérmesére emlékeztető falu utcáin, majd folytatjuk utunkat Macumotóba, a japán Alpok kapujának is nevezett, büszke szamurájmúlttal bíró történelmi városba, ahol először megnézzük a legendás várkastélyt, majd gyalogos városnézés keretében felfedezzük a Nakamachi-negyed ősi, hagyományos épületeit. Este elfoglaljuk macumotói szálláshelyünket. Szállás: Macumotóban (1 éj).

 

7. nap: Takayama, Shirakawa, Kanazawa
Reggeli után egész napos kirándulás keretében felfedezzük a „japán Alpok” városait: Takayamát, Shirakawát és Kanazawát. Takayama régi időket idéző, ódon lakóházakkal tűzdelt óvárosában gyalogsétát teszünk és megnézzük a város fából épült hajdani kormányépületét. Megállunk egy fotószünetre az egyedi építészeti stílust képviselő Shirakawa 200 éves, az UNESCO világörökségi listájára is fölkerült házai között. Kanazawába érkezve feltérképezzük a hagyományos teaházairól ismert Higashi Csája városrészt, és belülről is megtekintjük a Kaikaro Csáját – egy olyan különleges teaházat, ahol gésák szórakoztatják a vendégeket. A teaház-látogatás után transzfer a Kanazawában található szállásunkra (1 éj).

 

8. nap: Kanazawa, Kiotó
Folytatjuk a városnézést Kanazawában: körbenézünk az Omicho piacon, a Nagamacsi szamurájnegyedben, ahol belülről is megtekintjük a Nomura-klán egyik szamurájházát, és teszünk egy sétát a Japán három legszebb tájkertje közé sorolt, tavakkal, teaházzal, mesterséges szigettel is büszkélkedő Kenrouken kertben. Továbbutazunk az ősi paloták, szentélyek, templomok japán fellegvárába, a hajdani császári városba, Kiotóba. Érkezés után jut még időnk arra, hogy felfedezzük Giont, Kiotó legismertebb gésanegyedét. Szállás: Kiotóban (2 éj).

 

9. nap: Kiotó
Egész napos kiotói városnézésünk keretében kívül-belül megtekintjük a Kinkakudzsi (Aranypavilon) zen templomkomplexumot, a Ryoanjit (Alvó sárkány temploma) és zen kőkertjét, valamint a Nidzsó sógunpalotát, majd megállunk egy fotószünet erejéig a Togetsukyo-hídnál, végezetül teszünk egy kirándulást Arasijama különleges bambuszerdejében. Este transzfer a szállodába.

 

10. nap: Kiotó
Korai reggeli után folytatjuk Kiotó felfedezését: megnézzük a japán buddhisták egyik fontos zarándokhelyét, a Kijomizudera (Tiszta víz temploma) hatalmas templomkomplexumát, majd ellátogatunk az Inari-hegy lábánál található, cinóbervörös Torii kapuiról híres, lenyűgöző Fusimi Inari-nagyszentélyhez. Ezután transzfer a kiotói vasútállomásra, Super Expresszel Hirosimába utazunk, érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás: Hirosimában (1 éj).

 

11. nap: Miyajima, Onomichi
Reggeli, majd transzfer a kikötőbe, hajóval utazás a japánok szent szigetére, Miyajimára, ahol megtekintjük Japán egyik legjelentősebb sinto szentélyét, a víz fölött „lebegő”, 12. századi Itsukushima-szentélyt, és megcsodáljuk a sziget jelképeként elhíresült, tengeröbölben megépített sinto kaput, a Toriit. Ezt követően érintjük a több szigetet híddal összekötő, mintegy 70 km hosszú, fantasztikus Shimanami Kaido utat. Következő állomásunk az Onomichiben található Kosanji-templom, melynek különböző részeit Japán leghíresebb templomainak és szentélyeinek mintája nyomán építették. A templomlátogatás után okayamai szálláshelyünkre utazunk (1 éj).

 

12. nap: Maja-hegy, Himedzsi
Reggel a Maja-hegy lábához utazunk és teszünk egy mesés utazást a hegytetőre függővasúttal. A tetőn lenyűgöző panorámában gyönyörködhetünk, de érdemes szemügyre venni a Taisho-korszak stílusát idéző, történelmi épületként számon tartott Niji no Eki felvonóállomást is. A kirándulás után Himedzsibe látogatunk, megtekintjük Japán sokak által legszebbnek tartott kastélyát, a világörökség helyszínei közé tartozó, fehér falai miatt „Fehér kócsag”-ként becézett Himedzsi-várkastélyt. Este transzfer Oszakába, a szálláshelyünkre (1 éj).

 

13-14. nap: Oszaka, Nara
Japán második legnagyobb városának, Oszakának a látnivalóival indul a nap: megnézzük a hatalmas parkban emelkedő várkastélyt (fotóstop), ezután Narába, az egykori császári fővárosba utazunk: fő látnivalónk a világörökséghez tartozó, hatalmas, fából épített Tódaidzsi templomkomplexum a Nagy Buddha-csarnokkal, benne a világ legnagyobb bronz Buddha szobrával, valamint a várparkban szabadon kószáló szikaszarvasok. Rövid időre bekukkantunk a híres őzparkba is, majd transzfer a repülőtérre és Dohán át hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülőn, érkezés a másnap kora reggeli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

x Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás
Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen  Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 519 000 2 3 038 000
Repülőtéri illeték kb. 187 000 2 374 000
Teljes csomagár 2 fő részére 3 412 000

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 187 000 Ft/fő, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:
egyágyas felár:  470 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény:
legkésőbb 5 hónappal az indulást megelőzően 60 000 Ft/fő, 4 hónappal az indulást megelőzően 40 000.

 

*Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5

\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n
Részvételi díj 2 fő részéreFt/főLétszám /főÖsszesen  Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 519 00023 038 000
Repülőtéri illeték kb.187 0002374 000
Teljes csomagár 2 fő részére3 412 000
\n

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 187 000 Ft/fő, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

\n

 

\n

A részvételi díj nem tartalmazza:
borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.

\n

 

\n

További árak:
egyágyas felár:  470 000 Ft/fő

\n

 

\n

Előfoglalási kedvezmény:
legkésőbb 5 hónappal az indulást megelőzően 60 000 Ft/fő, 4 hónappal az indulást megelőzően 40 000.

\n

 

\n

*Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

\n

 

\n

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

\n

 

\n

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

\n

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

\n

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

\n
\n

Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Szállás
Útlemondási biztosítás
Belépők
leírásánál jelzett szolgáltatások
Utasbiztosítás
Kötelező borravaló
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Egyágas felár 470.000 Ft fő
  2. Reptéri illeték 187.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 188436
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 188436

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 188436

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!