Buszos körutazás a Garda-tó környékén

Ft-tól/fő 130.990
Időpont: 2024.08.07 - 08.11
Legjobb ár: 130.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.08.07 - 08.11

Tartson velünk a Buszos körutazás a Garda-tó környékén utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 130.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 187845
Kívánságlistára teszem

Buszos körutazás a Garda-tó környékén ***

1. nap: Budapest - Treviso -Garda-tó
Találkozás a Népliget - Könyves Kálmánkrt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Utunk Szlovénián keresztül vezet Olaszországba.
Útközben látogatást Trevisoban, ahol a város híres középkori óvárosával ismerkedünk. ,,Miniatűr Velence" vagy ,,A vizek városa" - ahogyan a helyiek hívják ezt a díszes, árkádos házairól híres, virágos hidakkal és csatornákkal szabdalt hangulatos kisvárost.
Tovább utazás a Garda-tó közelében fekvő szállásunkra, ahol 4 éjszakát fogunk eltölteni.

2. nap: Malcesine - Monte Baldo hegy - Desenzano del Garda
Reggeli után elutazás a Garda-tóhoz.
Első állomásunk Malcesine gyönyörű városa lesz, ahol első programként a városból felvonóval felmegyünk a Monte Baldo hegy tetejére (1700 méter), ahonnan káprázatos panoráma tárul elénk. Maga a felvonó is egy különlegesség, mivel a kabin az út során 360 fokban megfordul a tengelye körül, így bárhol is állunk a kabinban, az egész tájat láthatjuk körülöttünk. A hegyen kellemes sétát tehetünk, elfogyaszthatunk egy finom olasz kávét, és nem utolsó sorban fantasztikus fotókat készíthetünk a Garda-tóról.
Ezután visszaereszkedünk a völgybe és városnézés következik. Megismerhetjük a város leghíresebb jelképeit a Scaligero-kastélyt és a ma városházaként működő Palazzo dei Capitanit.
Pihenésképpen ezután szabad program következik: sétálgathatunk az ódon falak között, elfogyaszthatunk egy finom ebédet, felfedezhetjük a városka rejtett kincseit.
A délutáni órákban ellátogatunk a tó délnyugati csücskében fekvő Desenzano del Garda városkájába, ahol sétálgathatunk az ódon kikötőben (már a 13. században is említették), vagy felkereshetjük a Palazzo Todeschinit, melynek 1580-ban épült fehér malcesine-i díszkövei 15 íves árkádot formáznak.
Felkereshetjük a Santa Maria Maddalena templomot vagy a várat, de ellátogathatunk a Római Villához, melynek tulajdonosa Flavius Magnus Decentius lehetett, akiről a város a nevét kapta. A római márványszobrokkal, falfreskókkal és mozaikokkal díszített "luxusnyaraló" saját stranddal rendelkezett, modern padlófűtése és fürdőmedencéje is volt, malmában saját lisztet őröltek.

3. nap: Verona - Sirmione
Reggeli után elutazás Veronába, a szerelmesek városába, melynek egésze az UNESCO kulturális világörökségének része. Köszönhető ez főként a híres ókori Arénájának.
Megtekintjük kívülről az ókori világ leghíresebb amfiteátriumát, az Arena-t, majd séta a Piazza delle Erben, melyet csodás középkori tornyok és épületek vesznek körbe.
A város könnyen felfedezhető gyalogosan, így a főbb nevezetességeket egy séta keretében meglátogatjuk.
Felkeressük Júlia házát, a dómot, megtekintjük a fontosabb látnivalókat.
A városlátogatás után a tóba hosszan benyúló földnyelven fekvő Sirmione városkába látogatunk. Az óvárosba vezető hídon átsétálva találjuk a mesebeli középkori Scaligero kastélyt. Színes óvárosa kávézókban és éttermekben gazdag. Sirmionéban található az antik világ egyik történelmi emléke, egy római kori villa, a Grotte di Catulló. A romok tövében, a tóban kénes hőforrások, azaz termálvíz bugyborékol fel, amit motorcsónakos / hajós kísérővel meg is tekinthetünk. Hajózás a Garda-tavon kihagyhatatlan élmény.
Szabadidőben elmerülhetünk a kis utcák látványában, a parkok hűvösében, ebédelhetünk, vagy akár fürödhetünk is a tóban.

4. nap:Riva del Garda - Varone vízesés - Limone sul Garda
Reggeli után ismét útra kelünk, elutazunk Riva del Gardaba, a tó északi részének mediterrán hangulatú kisvárosába. Egyik legérdekesebb nevezetessége az 13. században épült Torre Apponale 34 méter magas óratorony.
Szabadidő, bolyongás a macskaköves utcácskákban.
A nap utolsó megállója délután a Varone vízesés lesz, mely pár kilométerre található Riva del Gardatól. Az Alsó-barlangban egy igen keskeny sziklakürtőben zúdul a mélybe, közel 100 méter magasból a víztömeg, páratlan látványosságot nyújtva az odalátogatóknak.
A Felső-barlangig 115 lépcsőfokon keresztül jutunk fel, miközben csodálhatjuk az egyedülálló mikroklímának köszönhető botanikus kertet. Sok különleges növény virágzik itt, melyek ritkán láthatók együtt (mediterrán növények magashegyi növényekkel együtt).
A program után ellátogatunk egy helyi specialitásokat kínáló üzletbe, ahol már maga látvány is szemet kápráztató, hát még a választék! Borok, savanyúságok, lekvárok, oliva olajak, balzsamecetek, édességek, teák, a legkülönfélébb szeszes italok, felvágottak, sajtok, és minden, ami szem-szájnak ingere megvásárolható! Minden helyi, toszkán gazdaságokból származik
A látogatás után hajóval ellátgatunk Limone sul Gardaba, ahol 1 órás szabadprogram alatt bejárhatjuk a mediterrán városka zegzugos utcáit.
A tó nyugati oldalán visszatérünk szállásunkra.

5. nap: Vicenza - Budapest
Reggeli után, megtekintjük a "Palladio városa"-ként is ismert varázslatos Vicenzát. A mester munkássága városszerte visszaköszön. Szép épületei, villái felejthetetlen élményt nyújtanak az építészetet kedvelőknek.
Városnézés után elkezdjük utazásunkat hazafelé. Napközbeni rövidebb megállóink után érkezés Budapestre a késő esti, éjszakai órákban.

A program változás jogát fenntartjuk!

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, 3 csillagos szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, a további étkezéseket és italokat, és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat.

Pénzügy:

 • Monte Baldo felvonó: 11 200 Ft kötelezően fizetendő

A helyszínen fizetendő költségek: (A belépők árai tájékoztató jellegűek, változhatnak.)

 • Idegenforgalmi adó: 2,5 EUR/fő/éj (idegenvezető szedi össze a buszon)
 • Scaligero kastély (Malcesine): 6 EUR/Fő
 • Varone vízesés: 6 EUR/Fő
 • Riva-Limone hajó: 6 EUR/Fő
 • Sirmione hajókázás: kb. 15 EUR/Fő
 • Torre Apponale (Riva): 2 EUR/Fő

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.
A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb).
A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

Csoportkísérő / idegenvezető: a csoportot az egész út folyamán magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Felszerelés:
Ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.
Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.

A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás lehetséges az autóbuszon az út teljes időtartamára). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ.

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, Népliget - Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő (tervezett indulási idő + kb. 20 perc)
 • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (tervezett indulási idő + kb. 40 perc)
 • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (tervezett indulási idő + kb. 55 perc)
 • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL Benzinkút, 83-as km kő (tervezett indulási idő + kb. 70 perc)
 • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL benzinkút, 95-ös km kő (tervezett indulási idő + kb. 80 perc)
 • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (tervezett indulási idő + kb. 100 perc)
 • M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (tervezett indulási idő + kb. 140 perc)

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor.
A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Minimum létszám: 35 fő

Módosítási díjak:

 • Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ellátás: A félpanziós ellátás két főétkezést tartalmaz. Ez általában reggeli és vacsora. Az étkezések időpontját a szálloda határozza meg.

x Buszos körutazás a Garda-tó környékén

Buszos körutazás a Garda-tó környékén utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Buszos foglalási díj 1.500 Ft fő
 2. Félpanziós felár 29.990 Ft fő
 3. Útlemondási biztosítás 11.790 Ft foglalás
 4. Választott fix ülőhely (a felsoroltakon felül) 2.000 Ft fő
 5. Választott fix ülőhely (bal 1-2 sor) 3.000 Ft fő
 6. Választott fix ülőhely (hátsó ajtó előtti sor) 3.000 Ft fő
 7. Választott fix ülőhely (hátsó ajtó mögötti) 3.000 Ft fő
 8. Választott fix ülőhely (jobb oldal 2.sor) 3.000 Ft fő
 9. Választott fix ülőhely az autóbuszon - bal 5-8.sor 3.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 187845
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Buszos körutazás a Garda-tó környékén

Buszos körutazás a Garda-tó környékén

Olaszország, Garda

Útazonosító: 187845

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Buszos körutazás a Garda-tó környékén

Buszos körutazás a Garda-tó környékén

Olaszország, Garda

Útazonosító: 187845

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!