Varázslatos Szlovénia - könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021

Ft-tól/fő 102.500
Időpont: 2021.09.15 - 09.19
Legjobb ár: 102.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.09.15 - 09.19

Tartson velünk a Varázslatos Szlovénia - könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021 utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 102.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 149053
Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:


1. nap: Szeged – Budapest – Maribor – Velenje bányája – Ljubljana környéke (515 km)   

Elutazás hajnalban a Szeged-Buda­pest-Tornyiszentmiklós-Maribor út­vonalon. Maribor Európa kulturális fővárosa is volt, a 400 éves szőlőtő­ke, a városközpont középkori kasté­lya, a székesegyház és a városháza egy vidékies hangulatú, magával ragadó települést idéz. Búcsúzva a várostól, megtudjuk, milyen nehéz is a szénbányászok élete. Velenjébe érkezve a világ legvastagabb szénrétege Európa egyik legnagyobb, legkorszerűbb és biztonságos szénbányáját rejti, ahová mi magunk is lifttel leereszkedünk. A szénbányászat felszín feletti és felszín alatti múzeumával ismerkedünk. A felszínre térve felfrissülünk és vacsoraidőre érkezünk szállodánkba, ahol házias ízekkel várnak bennünket. Mind a négy napon itt lesz a szállásunk.

2. nap: Postojna, Predjama vára és a szlovén tengerpart: Pirantól Portorozig gyalog sétálunk (380 km)

Reggeli után a postojnai cseppkő­barlangot, a Karsztvidék gyöngy­szemét elektromos kisvonattal és gyalogosan járjuk be - termeiben lebilincselő élményben lesz ré­szünk! A közelben álló predjamai lovagvár egy sziklafalba épített „fészek”, a középkori találékonyság mesterműve. A délutáni órákban a mediterrán, tengerparti városkában Piranban időzünk. Felkapaszko­dunk Szent György templomához vagy egy kávézó teraszáról élvezhetjük a tengerpart látványát. Piran öbléből végig a tengerpart mentén egy könnyed, bevezető gyalog túrával érkezünk a közeli Portorozba. Útközben a tenger illatával, a hullámok csobbanásával töltődünk fel. Mielőtt visszaindulunk szálláshelyünkre, a szomszédos Portorozban is megállunk egy fény­kép készítésére. 

PIRAN – PORTOROZ „BEVEZETŐ” GYALOG SÉTA

Technika: 1/6                     Kondíció: 1/6                     Látnivaló: 4/6      
Élményfaktor: 5
/6             Nehézségi fok: 1/6           Időtartam: kb. 40 perc
Távolság: 2,1 km               Szintkülönbség: 5 méter              
Tengerszint feletti magasság: 0 méter

3. nap: Bohinj és a Száva forrás vízesése | Bledi-tó és a Vintgar-szurdok (40 km)   

A Triglav Nemzeti Parkban, a Júlia Alpok között haladva érjük el a bo­hinji tóvidéket. A tó vize fjordként nyúlik be a nemzeti park hegyei közé. Továbbutazva Bohinjba érke­zünk. Felvonóval a Vogel csúcsára libegünk (felvonójegy!) ahonnan páratlan kilátásban lehet részünk az Alpok hófödte csúcsaira. Fotószünetet követően visszatérünk a tó szintjére, ahonnan kellemes erdei gyalogtúrát teszünk a Száva-folyó forrásához és a vízeséshez. 

SZÁVA-FORRÁS GYALOGTÚRA

Technika: 2/6                     Kondíció: 3/6                     Látnivaló: 5/6      
Élményfaktor: 5
/6             Nehézségi fok: 3/6           Időtartam: kb. 3 óra
Távolság: 7,6 km               Szintkülönbség: 290 méter          
Tengerszint feletti magasság: 819 méter

Vize a Triglav-tavak völgyének mélyéről derül fényre, közvetlenül a Komarča sziklafal felől. Ez Savica-vízesés, a leghíresebb és leglátogatottabb vízesés Szlovéniában. A Savica egyenesen a forrásból ered egy 38 m hosszú lépcsőn, majd a víz csaknem függőlegesen esik a mélységbe 51 métert. A teljes magasságkülönbség 78 m. A törésvonalnál egy kis patak derül fényre, amely egyesülve a nagy vízeséssel, közös patakban zuhan 25 méter mélyre. A két vízesés együtt alkot egy ikersugarú vízesést. Megpihenünk a vízesésnél majd visszatérünk autóbuszunkhoz. Később Bledi-tó felé vesszük ismét utunkat, fekvése, enyhe éghajlata miatt turisták ezrei keresik fel. A Bledi-tóban fekvő kis szigeten Szűz Mária zarándoktemp­loma található, melyet „pletnával” (kishajóval) látogatunk meg és gyönyörködünk a tavat körül ölelő hegyormok látványában. A délután folyamán a Vintgar-szurdok vár bennünket. 

VINTGAR-SZURDOK GYALOGTÚRA

Technika: 1/6                     Kondíció: 1/6                     Látnivaló: 6/6      
Élményfaktor: 6
/6             Nehézségi fok: 1/6           Időtartam: kb. 1 óra
Távolság: 3,3 km               Szintkülönbség: 65 méter            
Tengerszint feletti magasság: 617 méter

Szlové­nia legmagasabb folyami zuhatagát látogatjuk meg. A szurdok 1600 m hosszú, és helyenként 150 méter magas sziklafalak között kanyargunk együtt a Radovna patakkal. A fából épített járdák és hidak a szurdok teljes hosszában rendkívül megkönnyítik a látogatást, azonban helyenként csúszósak lehetnek, ezért stabil, csúszásmentes bokatartó cipő használata javasolt. Helyenként haragosan zúg a patak, máshol kisimul a víztükör, majd az út végén a 16 m magas Šum vízesés köszönt ránk. Visszafelé ugyanezen az úton érkezünk vissza az autóbuszunkhoz. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Mesés gyalogtúrára indulunk Logarska Dolina völgyéből a Rinka-vízesésen át a Savina Forráshoz | Délután egy kellemes termálfürdőben megpihenünk!

LOGAR-VÖLGY – SAVINA FORRÁS TÚRA

Technika: 2/6                     Kondíció: 2/6                      Látnivaló: 6/6      
Élményfaktor: 6
/6             Nehézségi fok: 3/6           Időtartam: kb. 6,5 óra
Távolság: 10,2 km             Szintkülönbség: 435 méter          
Tengerszint feletti magasság: 1206 méter

Könnyed gyalogtúrát teszünk a szlovén fővárostól, Ljubljanától, északra, a mesés Logarska Dolina alpesi jellegű völgyében. A Savinja Alpok szívében található Logar-völgy Európa egyik legszebb alpesi völgye. A több mint 2000 méteres csúcsok között napos rétek és legelők, erdei házikók, farönkök és festői természeti adottságokat találhatunk a Savinja folyó forrásai és mellékfolyói mellett. Az erdő mélyéről a Rinka-vízesés lenyűgöző zúgása hallatszik. A Logar-völgyi Tájpark minden évszakban gyönyörű. Nyáron a völgy szelíd zöld padlója virágzó rétté válik, amelyet a sötétzöld erdő határol, és fölötte a Kamnik - Savinja Alpok éles csúcsa átszúrja a kék eget. A parkolóhoz autóbuszunkkal érkezünk, melyet magunk mögött hagyva, hosszan kiépített úton kezdjük bemelegítő túránkat. A fehéren vakító, Kamniki és Savinji-Alpok csipkés hegyláncai közé szorult vadvirágos völgy felső végében rövid, de meredek, sziklába vájt lépcsőkön mászunk fel a 90 m magasból lezúduló Rinka-vízeséshez, melynek látványát az egyedi, fából készült Sasfészek bárból csodálhatjuk. Pallóhidak, kapaszkodók és lépcsősorok segítségével érkezünk a vízesés tetejéhez, útközben bámulatos panoráma nyílik a Rinka-vízesésre a Logar-völgyre és a környező hófödte hegycsúcsokra. Szemet gyönyörködtető útvonalon folytatjuk tovább túránkat kanyonszerű sziklás szurdokon keresztül a Savinja forráshoz, majd pihenőt tartunk a lenyűgöző kilátást nyújtó rusztikus Frischauf menedékháznál. Fogyasztunk kedvünkre, majd kipihenten, szusszanásunk után a már ismert útvonalon ereszkedünk vissza a kiindulási pontunkra.  A közel 6 óra alatt teljesíthető, közepes nehézségű kirándulásunk során 435 méteres szintkülönbséget tapasztalhatunk. Visszatérve kényelmesen elhelyezkedünk autóbuszunkban, hogy a Ljubljana közeli Atlantis Termál Wellness&Spa központba látogassunk. Aki az előző napi túrák során a mai túránkon nem vesz részt, lehetősége van egész nap ezen minden igényt kielégítő wellness fürdőben maradnia, ahová a túrázókkal a kora délutáni órákban érkezünk. Az Atlantis Termál Wellness&Spa fürdőkomplexumban találhatunk kültéri és beltéri medencéket, masszázsmedencéket, hullám medencét, termálvizes medencéket, szaunák, gőzkabin, stb. Az előző napi túrák után jóleső érzéssel adjuk át magunkat a termálvizes kényeztetésnek. Szállásunkra vacsoraidőre térünk vissza.

5. nap: Ljubljana – Ptuj – Budapest – Szeged (690 km)

Reggel Szlovénia fiatal, energikus fővárosába látogatunk. A hármas hídon átmenve siklóval megyünk fel a Ljubljana jelképeként is ismert fellegvárba. Itt raboskodott Batthyá­ny Lajos is 1849-ben. A toronyból jó időben az Alpok csúcsai is lát­szanak. A Ljubljanica-folyó partján egy életteli piac és számos cuk­rászda, söröző, étterem, butik várja a látogatókat. Kirándulásunk utolsó állomása Ptuj. A kisváros kellemes meglepetést okoz római kori em­lékeivel, muzeális várkastélyával. Utunkat a Tornyiszentmiklós-Buda­pest útvonalon folytatjuk, késő este érkezünk Szegedre.


FONTOS TUDNIVALÓK A PROGRAMUNKHOZ:

A gyalogtúrák nehézsége

A programban szereplő gyalogtúrák minősítését minden programnál külön részletezzük. A gyalogtúráink könnyed, maximum átlagos nehézségűek, de a sorozatterhelés és a ritkán technikás terep miatt egyes szakaszok fizikai állapottól függően fárasztóak lehetnek. A túrák távolsága és a szintemelkedése nem kimagasló, a terep azonban sokszor sziklás vagy törmelékes, kőomlással teli lehet.

Egyes túrák körtúrák, melyek esetében visszafordulásra nincs lehetőség.

A túrákra csupán egy kisméretű hátizsákot kell magunkkal vinni, benne az esőkabáttal, tartalék meleg ruhával, élelemmel és ivóízzel.

Ha Ön szokott túrázni vagy sportolni, akkor nem érheti meglepetés gyalogtúránk egyikén sem. A zord időjárás azonban jelentősen nehezítheti a túrákat, így nagyon fontos a megfelelő felszerelés, öltözet.

A túrák során rövid szakaszokon szükség lehet kézhasználatra. Emiatt a túrákon való részvétel feltétele a magabiztos mozgáskoordináció, a lépésbiztosság és a tériszonytól való mentesség. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegség.

A túrák nehézségét hatos skálán, a nemzetközileg is elismert BergFex minősítése alapján adjuk meg. 

 

Szükséges felszerelés

Öltözet
Strapabíró túraöltözet, meleg ruha, vékony és vastag polár pulóver, jó minőségű, lélegző anyagból (pl. Gore-Tex) készült esőkabát és esőnadrág, kényelmes és vízhatlan túrabakancs, sapka, kesztyű igény szerint. A jó minőségű esőkabát és esőnadrág fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük mindenképp fordíts erre kellő figyelmet! Természetesen amennyiben a lehetőségek engedik, a túrák napjait az időjárás alakulása szerint igyekszünk módosítani, azonban ez nem mindig megoldható a program egyéb kötöttségei miatt. Olyan bakancsot hozzon magával, amit már régóta használ. Ha új bakanccsal próbálkozunk, akkor a túra előtt mindenképp napokon keresztül legyen használva, bejáratva, nehogy az utazás alatt törje fel a lábat! Hozzunk magunkkal kendőt vagy baseball sapkát, napvédő krémet az erős napsugárzás miatt.

Túrafelszerelés
Kisméretű hátizsák a napi túrákhoz, kulacs, napszemüveg, napolaj, túrabot igény szerint.

Csomagolás az autóbuszra
Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába vagy bőröndbe a szállodában használatos ruházatot. Ez a csomag az autóbusz csomagtartójába kerül és utazás közben nem tudsz hozzáférni.

A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit magunkkal vihetünk a napi túrákra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér. Ebben a csomagban legyen a személyi igazolvány (vagy az útlevél), az utazásra szánt ivóvíz, szendvicsek, olvasnivaló, fényképezőgép stb.

Nyilatkozat
Mivel utazásunk során az időjárás változékony lehet, ezért irodánk túra és idegenvezetői mindenképpen fenntartják a jogot, hogy rossz idő esetén – eső, köd, rossz látási viszonyok – megváltoztassák a programot. Ez jelentheti a különböző látnivalók vagy túrák sorrendjének felcserélését, de különösen zord időjárás esetén – a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében – módosulhatnak vagy el is maradhatnak túrák. Ebben az esetben mindenképpen igyekszünk valamilyen más, helyettesítő programot szervezni.

x Varázslatos Szlovénia -  könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021

 

Árak és felárak (1 főre) 2021. IX.15.


Részvételi díj: 102.500 Ft  
1 ágyas felár: 25.000 Ft
4x vacsora felár: 22.000 Ft


Utasbiztosítás (BBP): 2.280 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 4x reggeli


Fakultatív programok (15 főtől):
Atlantis Termál Wellness & Spa fürdőbelépőjegy: 14 EUR/főtől


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 120 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Tornyiszentmiklós autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 4x reggelis ellátás

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

-4x vacsora ellátás

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Varázslatos Szlovénia - könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

 

\n

Árak és felárak (1 főre) 2021. IX.15.

\n

 

\n

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa

\n
\n

Részvételi díj: 102.500 Ft  
1 ágyas felár: 25.000 Ft
4x vacsora felár: 22.000 Ft

\n
\n

Utasbiztosítás (BBP): 2.280 Ft
CL PLUS biztosítás*: 6.000 Ft

\n
\n

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 4x reggeli

\n
\n

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 120 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR

\n

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

\n
\n

Minimális létszám: 35 fő

\n

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

\n

25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő

\n

Ezen \"létszám felár\" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett \"létszám felár\" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

\n
\n

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Tornyiszentmiklós autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 

\n
\n

A részvételi díj tartalmazza:

\n

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

\n

- 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

\n

- 4x reggelis ellátás

\n

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

\n

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

\n

- útlemondás biztosítást

\n

  

\n

A részvételi díj nem tartalmazza:

\n

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

\n

-4x vacsora ellátás

\n

- fakultatív programon való részvételt

\n

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

\n

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

\n

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

\n

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

\n

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

\n

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

\n

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

\n

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
Utasbiztosítás
Fakultatív programok
Adó - Vevő
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 25.000 Ft fő
  2. 4x vacsora felár 22.000 Ft fő
  3. BBP Biztosítás 2.850 Ft fő
  4. Repülőtéri parkolás (Budapest) 0 Ft fő
  5. Transzfer 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 149053
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Varázslatos Szlovénia -  könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021

Varázslatos Szlovénia - könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021

Szlovénia, Szlovén hegyvidék, Ljubljana

Útazonosító: 149053

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Varázslatos Szlovénia -  könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021

Varázslatos Szlovénia - könnyed túrákkal a természetben, wellness pihenéssel 2021

Szlovénia, Szlovén hegyvidék, Ljubljana

Útazonosító: 149053

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!