Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021

Ft-tól/fő 105.000
Időpont: 2021.12.30 - 01.02
Legjobb ár: 105.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.12.30 - 01.02

Tartson velünk a Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021 utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 4 nap / 3 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 105.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 132608
Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Budapest – Pannonhalma – Bécsújhely (Wiener Neustadt) – Baden bei Wien – Grinzing – Bécs (360 km)

Kora reggeli indulást követően Budapesten át érkezünk a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. Az ezeréves épületben tekintjük meg a bazilikát, az altemplomot, a kerengőt, az ebédlőt és a 400 ezer darabos könyvtárát. A bazilika előtti teraszról intünk búcsút a Kisalföldnek és utunkat folytatva Bécsújhelyre (Wiener Neustadt) érkezünk. A magyar történelemben is jelentős városban teszünk egy sétát, megnézzük a várat (kívülről), a Mária-templomot és Főterét. Visszaszállva az autóbuszra Baden bei Wienben időzünk. Sétálunk a belvárosában: főtér a császári házzal és a Szentháromság szoborral, Jubileumi Városi Színház, sétálóutca a hangulatos polgári házakkal, üzletekkel, a Casino (Közép- Európa legnagyobb kaszinója). Kora estére az osztrák főváros közeli Grinzing-be látogatunk, ahol évközben vendégcsalogató borozók és kiskocsmák egész sora található, melynek varázslatos hangulatát utcáin sétálva érezhetjük. Szállásunk és fakultatív vacsoránk Bécsben lesz.

2. nap: A Wachau vidékén utazunk: Klosterneuburg – Krems – Göttweig apátság – szilveszter Bécsben (170 km)

Az óév utolsó reggelije után a Duna mentén folytatjuk utunkat. Elsőként Bécs kapujába, a klosterneuburgi apátsághoz érkezünk, ahol minden második évben márciusban rendezik meg Európa egyik legpompásabb orchidea kiállítását. A 900 éves apátság Ausztria egyik legrégebbi Ágoston-rendi kolostora és egyben legfontosabb kulturális központja. Az eredetileg gótikus stílusban épült kolostort később barokk stílusban építették át, melyet kívülről tekintünk meg. Ausztria legvonzóbb területén, a világörökség részét képező Wachau vidékén kalandozunk tovább. A Dunának ez a szakasza az osztrák kultúra bölcsője és páratlan műemlékei révén Ausztria legvonzóbb területe. A Wachau vidéken festői fekvésű, nagy múltú vidék falvaiban, váraiban Ausztria ősi múltja ölt testet. Kremsbe, e kedves kisvárosba érkezve rövid városnézést tartunk, sétálunk főutcáján. A kremsi óváros szinte minden háza műemlék, melyek példásan karbantartott állapotban vannak. A Duna túlpartján a hegytetőről vigyázó barokk stílusban épült bencés rendi Göttweig Apátságot látogatjuk meg. Visszatérünk a Bécsbe, és a szállodánkban megpihenünk. A vacsorát követően a belvárosba igyekszünk, hogy részesei legyünk egy fergeteges hangulatú parádénak. Az újév alkalmából egész Bécs vidám ünneplés és tánc színtere lesz. A legnagyobb különlegesség az óvárosi szilveszteri ösvény, ahol mi magunk is „eltévedhetünk”. Szilveszterkor a bécsi utcákon éppúgy helye van az ünneplésnek és a jókedvnek, mint egy gála vacsorán vagy ünnepélyes bálon vagy bárhol egy nagyvilági utcabálon. Az óév utolsó napján a bécsi óváros egy óriási parti helyszínévé válik. Bécs belvárosában rendezett szilveszteri ösvény mentén tucatnyi vendéglátó szolgál fel puncsot és kulináris finomságokat. Számos állomáson showműsor, keringő, operett, rock- és popzene, DJ szolgáltatta zene és slágerzene biztosítja a szórakozást. A Bécsi Állami Operaházban a jól bevált hagyomány szerint Johann Strauss műveit játsszák, az előadást pedig szabadtéren is élőben vetítik. A Grábenen bécsi tánciskolák keringő-villámtanfolyamokat kínálnak és varázslatos szabadtéri bálteremmé alakítják a sétáló utcát. A Rathausplatzon és a Práterben hatalmas tűzijáték köszönti az éjfélt.

3. nap: Bécsi Filharmonikusok újévi koncertje majd wellness pihenés a Therme Wien-ben

Kései reggelinket kényelmesen elfogyasztva a Bécsi Filharmonikusok minden évben megrendezett újévi koncertjét tekintjük meg. A koncertet az egész világ figyelemmel kíséri, és együtt ünnepli az új év első napját.A koncertet a bécsi Musikverein Aranytermében rendezik meg. A világ valószínűleg leghíresebb koncertjét több mint 90 országban közvetítik televízión, milliós közönség számára. Ahhoz, hogy a koncerten Bécsben élőben jelen lehessünk, egy kis szerencsére van szükség, mert a jegyeket a hatalmas érdeklődés miatt kisorsolják. Sajnos miután erre nem sok lehetőségünk adódik, két lehetőségünk is van arra, hogy Bécsben az újévi koncertet szabadtéren, élőben és ingyenesen hallgassuk meg: a Rathausplatzon megrendezett újévi ünnepségen, valamint a Bécsi Állami Operaház előtt az Oper live am Platz (élő operaközvetítések a téren) keretében. A koncertet követően szabadidő a városban, vagy tartson velünk egy kényeztető pihenésre a délután folyamán: Bécs legnagyobb wellness fürdőjében, a Therme Wien kényeztető szolgáltatásaiban „veszünk el”, ahol medencék, szaunák, gőzkabin, pihentető relax terápiás lehetőségek között töltheti el a délutánt! Aki nem kíván részt venni a fürdőprogramon, részükre fakultatív programot ajánlunk a délutánra: Schönbrunnba, a Habsburgok világhírű kastélyába kirándulunk, megtekintve az uralkodó család életének színhelyeit, a kastély termeit és kertjét (egyes alkotások téliesítve vannak) idegenvezetőnk kíséretében.

4. nap: Bécsi séták és Bécs madártávlatból – Budapest – Szeged

Reggelit követően autóbuszos városnézés a császárvárosban: Ring híres épületei, Opera, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Parlament és a városháza. Gyalogos sétánk során elsőként egy csésze igazi bécsi fekete kávé elfogyasztásával kezdünk, amit akár saját magunk is elkészíthetünk Bécs egyik ismert kávézó múzeumában! Ismerkedünk a kávékészítés rejtelmeivel, melynek végén elfogyaszthatunk egy kellemes bécsi feketét. Koffeinnel felvértezve látogatunk el a Kärtner Strasséra, a Szent István Dómhoz, sétálunk a híres Grabenen, megismerkedünk Hundertwasser különleges, meglepő stílusú épületével. Szabadidő a városban, majd az osztrák főváros fölé emelkedünk! Csupán 35 másodperc és a 150 méter magasban lévő Donauturm, a Duna-torony étteremében találjuk magunkat. Kivételesen szép innen a kilátás, napsütéses, jó időben Magyarországig ellátni ahol alattunk az egész város. Megpihenünk, élvezzük a panorámát és búcsút intünk Bécsnek. A délutáni órákban búcsúzunk az osztrák fővárostól és élményekkel tele hazafelé indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az esti órákban, majd tovább utazás Szegedre.

 

Amennyiben a program szerint az ünnepi vacsora zenés-táncos programot is tartalmaz, úgy ezen időtartam alatt biztosított szolgáltatások (zene, tánctér, mulatság, szilveszteri program) az aktuális járványügyi intézkedések és korlátozások függvényében tudnak megvalósulni. Természetesen a vacsora étkezés biztosított a csoportunk számára. Megértésüket köszönjük.

x Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021
 

Árak és felárak (1 főre) 2021. XII.30.


Részvételi díj: 105.000 Ft
1 ágyas felár: 32.000 Ft
2x vacsora felár (kötelező): 18.000 Ft
Szilveszteri vacsora (kötelező): 15.800 Ft
Utasbiztosítás (Classic): 2.280 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 2.960 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 3.800 Ft 
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.
Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 3 éjszaka belvárosi egyszerű, modern szálloda 2 ágyas tus/wc-s szobákban 
Ellátás: 3x reggeli

Fakultatív programok (15 főtől): 
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
Schönnbrunni kastély: 9.500 Ft 
Therme Wien termálfürdő belépőjegy: 25 EUR-tól
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR + 2800 Ft 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 19 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 8.000 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggelit

- alap program szerinti programokat és városnézéseket

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 3x vacsora felárat

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

 
\n

Árak és felárak (1 főre) 2021. XII.30.

\n
\n
Részvételi díj: 105.000 fT
\n
1 ágyas felár: 32.000 Ft
2x vacsora felár: 18.000 Ft
Szilveszteri vacsora: 15.800 Ft
Utasbiztosítás (Classic): 2.280 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 3.160 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 4.400 Ft 
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.
Utazás: autóbusszal 
\n
Elhelyezés: 3 éjszaka belvárosi egyszerű, modern szálloda 2 ágyas tus/wc-s szobákban 
\n
Ellátás: 3x reggeli
\n

\n
Fakultatív programok (15 főtől): 
\n
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
\n
Schönnbrunni kastély: 9.500 Ft 
\n
Therme Wien termálfürdő belépőjegy: 25 EUR-tól
\n
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR + 2800 Ft 
\n
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 19 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
\n

\n
\n

Minimális létszám: 35 fő

\n

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

\n

25-34 fő esetén: 8.000 Ft/fő

\n

Ezen \"létszám felár\" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett \"létszám felár\" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

\n
\n

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

\n
\n

A részvételi díj tartalmazza:

\n

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

\n

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

\n

- 3x reggelit

\n

- alap program szerinti programokat és városnézéseket

\n

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

\n

- útlemondás biztosítást

\n

 

\n

A részvételi díj nem tartalmazza:

\n

- 3x vacsora felárat

\n

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

\n

- fakultatív programon való részvételt

\n

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

\n

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

\n

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

\n

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

\n

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

\n

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

\n

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

\n

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

\n
\n

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

\n

Utazás busszal
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
Utasbiztosítás
Fakultatív programok
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 32.000 Ft fő
  2. 2x vacsora felár 18.000 Ft fő
  3. BBP Classic biztosítás 2.280 Ft fő
  4. BBP Premium biztosítás 2.960 Ft fő
  5. BBP Privileg biztosítás 3.800 Ft fő
  6. Repülőtéri parkolás (Budapest) 0 Ft fő
  7. Szilveszteri vacsora 15.800 Ft fő
  8. Transzfer 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 132608
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021

Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021

Ausztria, Bécs

Útazonosító: 132608

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021

Szilveszter Bécsben - Bécsi Filharmonikusokkal 2021

Ausztria, Bécs

Útazonosító: 132608

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!