PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG *****

Ft-tól/fő 689.000
Időpont: 2019.11.18 - 12.01
Legjobb ár: 689.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.11.18 - 12.01

Tartson velünk a PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG ***** utazásra! A kiutazás történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 689.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója: 121797
Kívánságlistára teszem

Leírás:

PANAMA, COSTA RICA ÉS A KARIB-TÉRSÉG

Átkelni a Panama-csatornán, a fák lombkoronája fölött gyönyörködni Costa Rica természeti szépségeiben, vagy Cartagenában barangolni Márquez lábnyomain? Mindezekre lehetőség nyílik a Princess Cruises rendhagyó útvonalú karibi hajóútján, mely érinti Nagy-Kajmán ékszerdoboz szigetét és a Jamaicát is. Vadregényes tájakon és romantikus vidékeken hajózhat, és mesés karibi strandokon mártózhat meg, aki ezt a hajóutat választja! A fedélzeti kényelemről pedig a Caribbean Princess hajója gondoskodik.

1. napBudapest-Miami

Hétfő, 2019. november 18.

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Transzfer a szállodába, bejelentkezés és a szobák elfoglalása.

2. nap

Everglades Nemzeti Park

Kedd, 2019. november 19.

Reggeli után félnapos fakultatív kirándulás a félsziget déli részén húzódó Everglades Nemzeti Parkba, amely több mint 6000 km2-es kiterjedésével az USA második legnagyobb nemzeti parkja, az UNESCO Világörökség része 1979 óta. Az egész évben magas, 30 0C fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a páradús levegő rengeteg madárfajnak és hüllőnek teremt kedvező életfeltételeket. A park legismertebb lakója az aligátor, amely ma már védett állat. A mangrove mocsárvidéken számtalan turistaút vezet keresztül: hagyományos mocsárjáró csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón. Délután transzfer a szállodába.

3. nap

Fort Lauderdale

Szerda, 2019. november 20., szombat, Indulás: 16.00 óra

Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer Fort Lauderdale kikötőjébe, bejelentkezés a Caribbean Princess fedélzetére és a kabinok elfoglalása. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Tengeren

Csütörtök, 2019. november 21.

Egész napos hajózás a tengeren a Kajmán-szigetek irányába. A három szigetből álló Kajmán-szigetek egy karibi-szigetcsoport, az Egyesült Királyság tengerentúli területe. A karibi régió ékszerdoboza, ahol félparadicsomi körülmények fogadják az ide látogatókat: fehér homokos strandok, színes korallszigetek, érdekes hajóroncsok ejtik ámulatba az embert. Valahogy így érezhetett Kolumbusz is, amikor 1503-ban partra szállt. A természeti szépségek és a kozmopolita atmoszféra izgalmas együttese teszik Nagy-Kajmánt különlegessé, mely az utazás következő állomása.

5. nap

Nagy Kajmán, Kajmán-szigetek

Péntek, 2019. november 22. Kikötés: 07.00 óra Indulás: 17.00 óra

A Kajmán-szigetek a karibi régió ékszerdoboza, ahol félparadicsomi körülmények fogadják az ide látogatókat: fehérhomokos strandok, színes korallszigetek, érdekes hajóroncsok ejtik ámulatba az embert. Valahogy így érezhetett Kolumbusz is, amikor 1503-ban partra szállt. A szigetcsoport összesen 3 szigetből áll: Nagy-Kajmán, Kis-Kajmán és Cayman Brac s az egész régió legfejlettebb országa. A természeti szépségek és a kozmopolita atmoszféra izgalmas együttese teszik Nagy-Kajmánt különlegessé, mely az utazás mai állomása.

6. nap

tengeren

Szombat, 2019. november 23.

Egész napos hajózás Kolumbia irányába. Cartagena kiterjedt erődrendszere az évszázadok során sokszor megvédte a várost a hírhedt kalóztámadásoktól. Az ország legrégibb városa mára modern, nyüzsgő kikötővárossá vált, gazdasági és kulturális központ, mely megőrizte gyarmatosítás kori épületeit és báját. A Lotus spa szolgáltatásai, az edzőtermek, a kaszinó, az üzletek gazdag kínálata mind felfedezésre vár az egész napos hajózás során.

7. nap

Kolumbia, Cartagena

Vasárnap, 2019. november 24. Kikötés: 07:00 óra Indulás: 15:00 óra

Ez az El Dorado földje, a legendás aranyváros, mely oly régóta kisiklik a legfantáziadúsabb felfedezők karmai közül. Cartagena kiterjedt erődrendszere az évszázadok során sokszor megvédte a várost a hírhedt kalóztámadásoktól. Az ország legrégibb városa mára modern, nyüzsgő kikötővárossá vált, gazdasági és kulturális központ, mely megőrizte gyarmatosítás kori épületeit és báját. A spanyol hatás lépten-nyomon tetten érhető. A nap során lehetőség adódik e nagyszerű régió történetének megismerésére.

8. nap

Panama-csatorna

Hétfő, 2019. november 25. Kikötés: 06:00 óra Indulás: 19:00 óra

Érkezés a kora reggeli órákban a Panama-csatornához. A legtöbb tengerjáró hajó mértéből adódóan nem tud átkelni a csatornán, viszont a Caribbean Princesst pontosan a zsilipek közötti átkelésre álmodták meg.

Az Atlanti- és a Csendes-óceánt összekötő, 1914-ben átadott, 82 km hosszú mesterséges csatornán a hajók a vízszint különbségek miatt zsiliprendszereken kelnek át. A csatorna átadása több ezer kilométerrel rövidítette le a hajósok útvonalát, elkerülve a kontinens déli csücskét. A Csendes-ócánhoz közeli részét a tengerszintnél 26 méterrel magasabbra duzzasztott Gatun-tó alkotja. Az óceánjárókat három zsilipes vízlépcsőn emelik fel a tó magasságába. A zsilipek működéséhez szükséges vízmennyiséget a Gatun-tóból nyerik, mely folyamatosan újratöltődik a bőséges csapadék által.

Miután a Princess hajó átkelt az első zsilipen, kezdetét veszi az egész napos fakultatív kirándulás.

 

9. nap

Limon,Costa Rica

Kedd, 2019. november 26. Kikötés: 07:00 óra Indulás: 18:00 óra

Costa Rica Limon tartománya érintetlen partszakaszokkal, burjánzó banánültetvényekkel és dús esőerdőkkel tarkított. Mivel a Karib-síkság gyéren lakott--a tartomány lakosságának harmada Puerto Limonban él--és a természeti értékek megóvására komoly gondot fordítottak az ökoturizmus nagy népszerűségnek örvend. Limon tartomány megannyi élményt tartogat: afrikai eredetű lakossága máig is őrzi ősi hagyományait, táncait, énekeit. Az afro-karibi hatás érhető tetten a dallamos beszédben és a reggae ritmusában, melyet a jamaikai telepesek hoztak magukkal a színes bungalós halászfaluba.

10. nap

Tengeren.

Szerda, 2019. november 27.

Hajózás Jamaica felé. Egész napos pihenés a hajó fedélzetén. A Caribbean Princess teljes személyzete azon dolgozik, hogy valódi álomnyaralássá tegye az utat. Ínycsiklandó finomságok az éttermekben, mókás gyerekprogramok, jól felszerelt edzőterem, esti showműsor - csak néhány az ezernyi lehetőség közül.

11. nap

Falmouth, Jamaica

Csütörtök, 2019. november 28. Kikötés: 07:00 óra Indulás: 15:00 óra

Kora reggel érkezés Falmouth kikötőjébe. A színpompás karibi szigeten idilli, napsütötte tengerpartok, kékes színben játszó hegyek, különleges természeti látványosságok várják az ide érkezőket. A kb. hatórás fakultatív kirándulás első állomása a sziget egyik leghíresebb természeti látványossága a Dunn folyón lévő vízesés, mely közel 200 méter mélybe zuhan alá és a Karib-térség Niagarájának tartják. A vízzuhatag a gyönyörű karibi tengerpart számos lecsiszolt mészkőteraszán át a tengerbe bukdácsol alá. A vízesés mellett le lehet sétálni, mely kb. 185 lépcsőfoknyi távolság, néhol csúszós felületen. Az 5 hektáros park színes madárfajoknak, egzotikus hüllőknek, iguánáknak ad otthont. Az egyedülálló kaland után utazás a Delfin-öbölhöz, ahol a nap fénypontjaként lehetőség nyílik együtt úszni a delfinekkel. A parkban más állatfajok is láthatók, többek között egzotikus hüllők, iguánok és színes madarak. A ,,Little Port Royal" a kalózok izgalmas múltját mutatja be és kitűnő szórakozás minden korosztály számára. A program végén ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség. A program után visszatérés a hajóra, vacsora és szállás.

12. nap

Tengeren.

Péntek, 2019. november 29.

Egész napos hajózás a tengeren Fort Lauderdale irányába. Érdemes kihasználni a napot, hogy még utoljára bekapcsolódhasson a csoport a Caribbean Princess színes fedélzeti programjainak egyikébe, relaxálhasson a Lotus Spa létesítményeiben, vagy egy vérbeli ritmusos karibi zenére táncolva felejthetetlenné tegye az utazást.

13. nap

Fort Lauderdale/ Miami

Szombat, 2019. november 30. Kikötés: 07.00 óra

Érkezés a kora reggeli órákban Fort Lauderdale kikötőjébe. Kijelentkezés a hajóról. Félnapos panorámás városnézés Miamiban, Little Havanna és az Art Deco negyed érintésével, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás.

14. nap

Miami - Budapest

Vasárnap, 2019. december 1.

Érkezés Budapestre az esti órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2019. november 18. - december 1. (10 éjszaka a hajón + 2 éjszaka Miamiban)

a biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba. A beutazáshoz érvényes ESTA engedély szükséges, melyet az utazás előtt Interneten keresztül lehet megigényelni, ennek árát a részvételi díj nem tartalmazza.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Miami - Budapest útvonalon, turista osztályon,

transzfer autóbusszal,

2 éjszakai szállás Miamiban reggelivel,

10 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban kiválasztott kabinkategóriában,

teljes ellátás a hajóút során (korlátozott italfogyasztással),

panoráma városnézés Miamiban,

magyar idegenvezető,

audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézés során.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 279.000,- Ft /fő,

a helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (135 USD/fő)

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,

útlemondási biztosítás,

fakultatív kirándulások.

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Az Amerikai Egyesült Államokba történő utazásoknál az utazás elengedhetetlen feltétele a hazautazás napjától számított legalább 6 hónapig érvényes biometrikus útlevél a beléptető pecsétek számára üres oldalakkal. A biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, de a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezniük, melyet az utazás megkezdése előtt interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást az Iroda Kft. irodai, vagy https://hu.usembassy.gov/hu/visas-hu/visa-waiver-program-hu/ weboldal nyújt. Nem léphetnek be vízum nélkül az Egyesült Államokba a Vízummentességi Programban részt vevő országok azon állampolgárai, akik 2011. március 1-én, vagy azután Iránba, Irakba, Szudánba, Líbiába, Szíriába, Szomáliába vagy Jemenbe utaztak. A beutazási korlátozás a Vízummentességi Programban résztvevő országok azon állampolgáraira is vonatkozik, akik egyben Irán, Irak, Szudán vagy Szíria állampolgárai is. Nekik a szokásos vízumkérelmet kell benyújtaniuk az adott ország amerikai nagykövetségén vagy konzulátusán. Akiknek mar van ESTA (internetes) vízumengedélyük, azoktól visszavonják és egyedi elbírálás alapján döntenek a vízumaikról. Az ESTA engedélyt javasolt az utazásra történő jelentkezéssel egyidejűleg elkészíteni!

Szállás:

Caribbean Princess szolgáltatások

Medenceparti, szabadtéri mozi "Movies Under the Stars"
5 medence (+ 2 gyerekpancsoló)
7 jacuzzi
Edzőterem és futópálya
Lotus spa és fitneszközpont
Három fő étterem (Coral, Island, Palm)
7 további bár, étterem, pizzéria
24 órás szobaszerviz
Kaszinó, Gyermek- és tinédzserklubok
Internet kávézó
Éjszakai mulató
Esküvői kápolna
Művészeti galériaTechnikai adatok

Utas kapacitás: 3,142 fő
Súly: 112,894 tonna
Személyzet: 1200 fő
Hosszúság: 290 méter
Szélesség: 59 méter
Fedélzetek száma: 19
Utaskabinok száma: 1,556
-melyből:
o 25 lakosztály privát balkonnal - 30-120 m2
o 7 ablakos lakosztály - 30-120 m2
o 2 családi lakosztály - 56 m2
o 178 Mini-lakosztály privát balkonnal - 34-50 m2
o 669 Balkonos kabin- 23-25 m2*
o 230 tengerre néző kabin - 15-17 m2
o 445 belső kabin - 15 m2
o Kerekesszékkel megközelíthető szoba: 25
o Privát balkonos kabin: 881 (a teljes külső kabinszám 80%-a)
(*terasszal együtt)

Szobák:

Belső kabin

A 15 m2 -es ízlésesen berendezett belső kabinok minden kényelmi szolgáltatással és gazdag felszereltséggel rendelkeznek. Egyeskabinok kihúzható pótággyal is rendelkeznek, így 3. és 4. személy elhelyezése sem jelent gondot.

Minden belső kabin rendelkezik a következő felszereléssel és szolgáltatásokkal:
két különálló ágy, mely franciaággyá alakítható*
fürdőszoba zuhanyzóval
fürdőszobai piperecikkek (sampon, hajbalzsam, testápoló)
100% egyiptomi pamut ágynemű
műholdas TV, hűtőszekrény, hajszárító, szobaszéf, telefon és íróasztal, beépített szekrény
110/220 AC áram amerikai és európai aljzatok
napi takarítás
esti szobaszerviz (ágyazás, frissítő takarítás apró figyelmességgel)

*a konfiguráció függvényében egyes esetekben a két ágy nem összetolhatóKülső, óceánra néző kabin

A közel 17 m2 alapterületű kabinból csodás kilátás nyílik az óceánra és ezen kívül is számos komforttal rendelkezik. A stílusos lakóegységben további fők elhelyezése is megoldható, kihúzható kanapéágyon 3. és 4. fő is kényelmesen alhat.

Minden óceánra néző kabin rendelkezik a következő felszereléssel és szolgáltatásokkal:
óceánra néző panoráma ablak
két különálló ágy, mely franciaággyá alakítható*
fürdőszoba zuhanyzóval
fürdőszobai piperecikkek (sampon, hajbalzsam, testápoló)
100% egyiptomi pamut ágynemű
műholdas TV, hűtőszekrény, hajszárító, szobaszéf, telefon és íróasztal, beépített szekrény
110/220 AC áram amerikai és európai aljzatok
napi takarítás
esti szobaszerviz (ágyazás, frissítő takarítás apró figyelmességgel)

*a konfiguráció függvényében egyes esetekben a két ágy nem összetolható
Kabinkategóriák: tengerre néző, korlátozott kilátású tengerre nézőBalkonos kabin

A kellemes és impozáns balkonos kabinok elegánsak, teraszukon kényelmes bútorokkal. A 20 m2 -es praktikus elrendezésű kabinokhoz egy közel 4 m2 -es terasz is tartozik, ahonnan mesés kilátásban gyönyörködhetnek az utasok. Egyes kabinok kihúzható pótággyal is rendelkeznek, így egészen 4 fősre bővíthető a lakóegység.

Minden balkonos kabin rendelkezik a következő felszereléssel és szolgáltatásokkal:
tágas terasz modern bútorozással
két különálló ágy, mely franciaággyá alakítható*
fürdőszoba zuhanyzóval
fürdőszobai piperecikkek (sampon, hajbalzsam, testápoló)
100% egyiptomi pamut ágynemű
síkképernyős műholdas TV, hűtőszekrény, hajszárító, szobaszéf, telefon és íróasztal, beépített szekrény
110/220 AC áram amerikai és európai aljzatok
napi takarítás
esti szobaszerviz (ágyazás, frissítő takarítás apró figyelmességgel)

*a konfiguráció függvényében egyes esetekben a két ágy nem összetolható

Ellátás:

teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással) és reggeli Miamiban

x PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG *****

Az ár tartalmazza:


Indulási időpontok:

2019. 11. 18. (10 éjszaka a hajón + 2 éjszaka Miamiban)

Hajótársaság: Princess Cruises

Útvonal:
Miami/USA | Kajmán szigetek | Cartagena (Kolumbia) | Panama-csatorna | Colón (Panama) | Limon (Costa Rica) | Falmouth (Jamaica) | Miami (USA)
 

Az ár nem tartalmazza:

Everglades Park és aligátor showFakultatív kirándulás Florida déli részén húzódó Everglades Nemzeti Parkba, amely több mint 6000 km2-es kiterjedésével az USA második legnagyobb nemzeti parkja és egyben az UNESCO Világörökség része 1979 óta. Az egész évben magas, 30 0C fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a páradús levegő rengeteg madárfajnak és hüllőnek teremt kedvező életfeltételeket. A park legismertebb lakója az aligátor, amely ma már védett állat. A mangrove mocsárvidéken számtalan turistaút vezet keresztül: hagyományos mocsárjáró csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón.Fontos részletek

Fakultatív programok árai (a fakultatív kirándulásokra min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetőt).

PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG ***** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:


Indulási időpontok:

2019. 11. 18. (10 éjszaka a hajón + 2 éjszaka Miamiban)

Hajótársaság: Princess Cruises

Útvonal:
Miami/USA | Kajmán szigetek | Cartagena (Kolumbia) | Panama-csatorna | Colón (Panama) | Limon (Costa Rica) | Falmouth (Jamaica) | Miami (USA)
 

Az ár nem tartalmazza:

Everglades Park és aligátor showFakultatív kirándulás Florida déli részén húzódó Everglades Nemzeti Parkba, amely több mint 6000 km2-es kiterjedésével az USA második legnagyobb nemzeti parkja és egyben az UNESCO Világörökség része 1979 óta. Az egész évben magas, 30 0C fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a páradús levegő rengeteg madárfajnak és hüllőnek teremt kedvező életfeltételeket. A park legismertebb lakója az aligátor, amely ma már védett állat. A mangrove mocsárvidéken számtalan turistaút vezet keresztül: hagyományos mocsárjáró csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón.Fontos részletek

Fakultatív programok árai (a fakultatív kirándulásokra min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetőt).


Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Utazás repülőgéppel
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
Transzfer
Repülőtéri illeték

Felárak*:
  1. illeték 279.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 121797
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG *****

PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG *****

Karib-térségi hajóutak

Útazonosító: 121797

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG *****

PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG *****

Karib-térségi hajóutak

Útazonosító: 121797

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!