​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

Ft-tól/fő 439.900
Időpont: 2023.05.01 - 05.08
Legjobb ár: 439.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.05.01 - 05.08

Tartson velünk a ​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás hajóval történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 439.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Hajó
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 160232
Kívánságlistára teszem

Utazás a történelemben és lenyűgöző szigetekben gazdag országba

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.
 
Athén, Görögország fővárosa több mint 3000 éve lakott. Fedezzen fel többet ezekről az ősi gyökerekről olyan régészeti helyszíneken, mint a Parthenon templom, amely a város és Görögország szimbóluma. Az Akropolisz csúcsán található, és a világ egyik legfontosabb kulturális műemléke.
 
Az ókori város határain túl azonban ott vannak a görög szigetek, amelyeket csak a Görög-szigetek körutazásaink egyikén lehet megfelelően megismerni.
Görögország területének egyötödét több mint 3000 sziget alkotja, amelyek fantasztikusan változatos strandjaikról híresek világszerte. A kiterjedt fehér homokos strandoktól kezdve a meredek, óceánba vájt sziklák által körülvett apró öblökig minden látogatónak talál egy rejtett öblöt.
 
Hajózzon velünk az MSC Görögország és a görög szigetek körutazás 2022-2023-as szezonjában, és olyan csodálatos helyeket fedezhet fel, mint Mykonos, a szemet gyönyörködtető, fehér-kék kőből épült város, amely fantasztikus éjszakai életet kínál, vagy Rodosz, a régi városközpontjával, ahol megkóstolhatja a finom görög joghurtot, amelyet friss mézzel és dióval kínálnak.
 
Az év során számos kulturális és folklórrendezvényt is tartanak, amelyeket nem szabad kihagyni. A látogatók számára ezek lehetőséget nyújtanak arra, hogy élvezzék a jellegzetes zenét és a táncot, és mindez egy felejthetetlen nyaralást tesz lehetővé az MSC Görögország körutazásokkal.
 
Foglaljon még ma egy görög szigeteki körutazást is tartalmazó MSC Földközi-tengeri utat, és megtapasztalhatja Görögországot, a szigeteit és egy igazán emlékezetes nyaralást.

Program:

1. nap - Venice, Italy

Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és koradélutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Lirica!

2. nap - MSC Lirica

Az MSC Lirica a klasszikus vonalak mentén kínál különleges körutazási élményt, amelynek középpontjában az elegancia, a kényelem és a vendégszeretet áll, az MSC Cruises mediterrán életmódjának legszebb hagyományai szerint. 

 

A nyugodt tágasság légköre hatja át a hajót, az előcsarnokból csodálatos belső kilátással, a társalgók padlótól a mennyezetig érő képablakaiból pedig akadálytalan kilátással az óceánra.

 

De számos intim helyiséget is talál, mint például az elegáns Beverly Hills bár vagy a hagyományos angol stílusú Lord Nelson Pub, amely tökéletes menedék a színház előtti italozáshoz. A modernitás és a hagyomány keveredik ezen a környezetbarát hajón.

3. nap - Dubrovnik, Croatia

Dubrovnik városa, az UNESCO Világörökség része, Horvátország déli partvidékén, az Adriai-tengerre néző kilátással.

Ez az MSC Mediterranean Cruises úticél kincsesbánya látnivalókkal büszkélkedhet, beleértve a 16. századi óvárost és a romantikus mészkő utcákat. Nézze meg a gótikus-reneszánsz Rektori Palotát, vagy sétáljon végig a város ősi sziklafala mentén. Távolabb számos természeti csodát talál, köztük a világ legvarázslatosabb barlangjait.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A rektori palota
- Tengerparti vitorlázás és tengerparti szünet
- Modra Spilja barlang 
 
Dubrovnik olyan, mintha egy időbe felfüggesztett város lenne, és az MSC Cruises kirándulása lehetőséget kínál arra, hogy elmerüljön az ősi pompában. A hangulatos óváros fantasztikusan díszes építészetének köszönhetően a Trónok harca című népszerű tévésorozat egyik fő helyszíne volt. Sétáljon az utcákon, és nézze meg a Nagyboldogasszony-székesegyházat és annak velencei festményekkel díszített királyi belső terét. Ezután lépjen tovább a Rektori Palotához, amely egy fejedelmi ékszer, és egészen a 15. századig nyúlik vissza. Folytassa a túrát a ferences templomban és kolostorban, és gyönyörködjön román-gótikus szépségében. Ezután élvezze a szabadidőt az óváros szívében, ahol vásárolhat, vacsorázhat és sétálgathat.
 
Az MSC Cruises kirándulások keretében lehetőség nyílik arra, hogy katamarántúrán és strandolás közben körbehajózza a zöldellő Lokrum-szigetet és a gyönyörű Elaphiti-szigetcsoportot. Élvezze Dubrovnik ősi óvárosának látványos kilátását, ikonikus falait és a 11. századi Lovrijena erődöt. A lenyűgöző Lapad-öböl felé hajózva megcsodálhatja az Adriai-tenger mélykék-zöldjét. Itt időt szakíthat a kristálytiszta vízben való úszásra, pihenhet egy napernyő alatt, vagy barnulhat a tengerparton.
 
Élvezze az izgalmas kirándulást az MSC Cruises kirándulásán a Lapad-félszigetről. Örvendezzen Dubrovnik történelmi óvárosának a tenger felől történő megtekintésének, miközben a csillogóan távoli Kolocep-sziget felé hajózik. Merüljön el a vízbe, hogy mennyei sznorkelezési élményben legyen része a félelmetes Modra Spilja (Kék barlang) nevű helyen. Végül érkezzen meg Donje Celo strandjára, ahol megcsodálhatja a kilátást, pihenhet a homokban, vagy úszhat a festői öbölben.

4. nap - Kotor, Montenegro

Kotor az egyik leghangulatosabb középkori város Montenegró Adriai-tenger partján, lélegzetelállító hegyek között. Az MSC Mediterranean Cruises vonzó célpontja a történelmet és az építészetet kedvelők számára. Pillantson be az ősi templomok, a rusztikus paloták sokasága, valamint az utcák és terek labirintusa közé. Kotor egyben kapu más rendkívüli montenegrói úti célok, például a lenyűgöző Perast városa felé is.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Szent Tryphon katedrálisa 
- Perast elegáns városa
- Kék barlang
 
Fedezze fel Kotort és Montenegrót egy lenyűgöző MSC Cruises kiránduláson. Az UNESCO Világörökség részévé koronázott középkori város, Kotor ősi sikátorokkal és hangulatos terekkel büszkélkedhet. Látogasson el a 12. századi Szent Tryphon-székesegyházba, amelynek barokk harangtornyai, román stílusú belső tere és bizánci stílusú freskói vannak. Ezután tegyen egy autóbuszos kirándulást a dicsőséges Grbalj-völgybe, ahol farmon készült pálinkakóstolót tartanak. A napot egy pohár borral, biotermékek kóstolásával és a helyi zenészek élő előadásával zárhatja. Ne hagyja ki Kotor hihetetlen erődítményrendszerét a kikötőbe való visszaúton, amely ősi fellegvárakat, kapukat és bástyákat mutat be.
 
A Kotortól nem messze fekvő Perast felejthetetlen MSC Cruises kirándulást tesz lehetővé. Sétáljon végig e festői város utcáin, és csodálja meg történelmi templomait és barokk palotáit. Tegyen egy kényelmes hajókirándulást a Boka-öbölben, hogy megnézze a Sziklák Nagyasszonyát, egy apró, mítoszokkal átszőtt szigetet. Ezután fejezze be a napot a 20. századi Szent Miklós-templom meglátogatásával, amelynek lenyűgöző harangtornya és aranykeresztjei vannak.
 
Kellemes órák várnak a tengeren az MSC Cruises kirándulásán a csodálatos Kék barlanghoz. Szálljon fel egy üvegszálas hajóra, és gyönyörködjön a látványos kilátásban, miközben átrobog az öbölön. Pillantson be a dombos partvonal tetején elterülő apró szigetekre és békés falvakra, mielőtt belépne a titokzatos "Kék barlangba" - egy napfénnyel teli természeti csodába. Csodálja meg a víz rendkívüli kék árnyalatait, mielőtt megmártózik vagy alámerül. Végezetül lazítson a Zenjice strandon egy vízparti ital és egy séta erejéig.

5. nap - Corfù, Greece

Korfu üdülősziget, az MSC Mediterranean Cruises célállomása sziklás hegyeiről, gyönyörű strandjairól és teljesen romantikus hangulatáról híres.

Fővárosa, szintén Korfu, Görögország egyik ősi ékköve. Itt egy velencei erődöt és egy UNESCO Világörökség részét képező óvárost talál, amely kanyargós sikátorokkal, nyüzsgő bárokkal, tornyosuló házakkal és mennyei kertekkel büszkélkedhet. Fedezze fel a szigeten szétszórtan található, a múlt korszakokból származó ősi maradványokat.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Achilleion palota 
- Korfu strandjai
- Palaiokastritsa kolostor 
 
Utazzon olajfákkal és neoklasszikus teraszokkal szegélyezett kanyargós utakon a csodálatos Achilleion-palotához. Ez az MSC Cruises kirándulás elmerül egy impozáns világban - Erzsébet osztrák császárné egykori rezidenciájában. Az Achilleion-palota egy lenyűgöző fehér kastély, amely csodálatos kertekkel és tengerre néző kilátással várja a látogatókat. Ezt követően élvezze a szabadidőt Korfun, ahol vásárolhat és vacsorázhat, mielőtt visszatérne a hajóra.
 
Az MSC Cruises örömmel kínál kirándulást Korfu gyönyörű tengerpartja mentén. Kényeztesse magát egy kis szabadidővel Palaiokastritsa strandjain, és gyönyörködjön a természeti tájban. A hajóra szállva elsiklanak Korfu partvidékének rejtett gyöngyszemei, köztük a hihetetlen Nausicaa-barlang mellett. Álljon meg egy órára a Paradise Beach-en, ahol pihenhet a homokban vagy úszhat.  Ezt követően hajón látogasson el a természeti csodák sokaságához, többek között a Kék szemhez, a Szent Nikolas-barlangokhoz és az Oroszlánfejhez. Végül térjen vissza Palaiokastritsa városába, ahol vásárolhat és ehet egy falatot.
 
Egy másik rendkívüli MSC Cruises kirándulás során festői autózásra indul Korfu narancsligetein, ciprusfáin és fenyőin keresztül a gyönyörű Palaiokastritsa városába. Ott egy hagyományos kumquatgyárban megtudhatja, hogyan szedik le a kumquatot, és hogyan készítenek belőle likőrt. A Jón-tenger fölött magasan, egy sziklás hegyfok tetején fekvő faluból kilátás nyílik a bizánci kolostorra. A vallási ikonokat ábrázoló freskókkal díszített történelmi templom kihagyhatatlan látványosság. Ezután álljon meg Makrades városában, ahol egy hagyományos tavernában meze-t, bort és ouzót kóstolhat. A fogadó 19. századi mezőgazdasági eszközei és a régi olajsajtoló egy letűnt korszakba engednek bepillantást.

6. nap - Zakynthos, Greece

A látványos Zakynthos, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, egy paradicsomi sziget Görögország gyönyörű partjainál.

Itt a fehér kavicsos partok türkizkék vízzel találkoznak, és az olyan zord sziklacsúcsok, mint a Kampi, lélegzetelállító kilátást nyújtanak a tengerre. Merüljön el a sziget helyi hagyományok hangulatában, vagy fedezze fel ősi kultúráját. Pillantson be mészkősziklákba, történelmi kolostorokba és az ikonikus Hajóroncs-partra, amely Görögország egyik igazi csodája.

 

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 

- Agios Dionysios templom

- Kampi sziklafal tetejéről nyíló kilátás

- Hajóroncs-öböl

 

Válassza az MSC Cruises kirándulását az Agios Dionysios templomhoz, amelynek lenyűgöző harangtornya és Zakynthos védőszentjének szentélye található. Ezután utazzon a szárazföld belsejébe, Machairado falu felé, ahol egy helyi kézművestől megismerheti az ősi hagyományos fazekas technikákat. A túra a bájos Bochali felé folytatódik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Zakynthosra és a régi velencei erődre. Végül álljon meg Tsilivi tengerparti üdülőhelyén, ahol eltölt egy kis kiskereskedelmi vagy tengerparti szabadidőt.​

 

Vegyen részt egy MSC Cruises kiránduláson, és kóstolja meg a finom Mandolato-t, a kézzel készített mandulás nugátot, amelyet Zakynthos hagyományos édességének tartanak. A könnyű habcsókalapból készült és mézzel dúsított Mandolato még abból az időből származik, amikor a Jón-szigetek velencei uralom alatt állt! Kampi városában egy látványos sziklafal tetején lévő kilátóból a csábítóan kék tengerre vetheti tekintetét. Végül kóstolja meg az autentikus meze ételeket és igyon egy pohár Ouzo szeszes italt, miközben a faluban a helyi táncosok előadását nézi.

 

Hajózzon át Zakynthos kék öblének mennyei vizei felett egy kalandos MSC Cruises kiránduláson. A Skinari kikötőjéhez vezető kényelmes autózás után izgalmas hajókiránduláson vehet részt a Kék barlangok hálózatához. A természetes erózió évei lélegzetelállító geológiai boltíveket hoztak létre, amelyek fenségesen emelkednek ki az azúrkék tengerből. Ezután gyönyörködjön a Navagio, közkedvelt nevén a Hajóroncs-part monumentális szikláiban, púderfehér homokjában és kristálytiszta vizében.

7. nap - Bari, Italy

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között: 

 

- A Materában található "Sassi 

- Alberobello

- Castellana és Polignano a Mare barlangjai

 

Fedezze fel Matera varázslatos kanyonvárosát az MSC Cruises kirándulásán. Ez a lenyűgöző hely a "Sassi" negyedéről, a hegyekbe vájt barlangok hálózatáról híres. Az UNESCO világörökség részévé nyilvánított barlangok egy része a neolitikumból származik. Matera bibliai hangulatát idézi fel, amely olyan filmrendezők számára is vonzó, mint Pierpaolo Pasolini (A Máté evangéliuma, 1964) és Mel Gibson (A Krisztus szenvedése, 2004).

 

Látogasson el a festői Alberobello városába az MSC Cruises kirándulásán. Itt fehérre meszelt, kúpos tetejű kőházakat fedezhet fel, amelyeket a helyiek "trullo" néven ismernek. Az UNESCO 1996-ban a világörökség részévé nyilvánított Alberobello ikonikus lakóházai csodálatra méltóak. Nézze meg a városka festői macskaköves utcáit és vonzó növénycserepeit, mielőtt megáll a Szent Antonio templomnál, a világ egyetlen trullo-templománál. 

 

Ha epikus kalandokra vágyik, ne hagyja ki a Castellana-barlangok meglátogatását, amelyek Olaszország bor- és olajbogyótermelő régiójában, az Itria-völgyben találhatók. Ereszkedjen le a föld alá egy földalatti birodalomba, és nézze meg a kalcitkristályokkal kirakott cseppköveket és cseppköveket. Ezen a felejthetetlen MSC Cruises kiránduláson ellátogathat Polignano a Mare városába is, amely az Adriai-tengerre néző sziklás szakadékban fekszik. Sétáljon a fehérre meszelt utcákon, gyönyörködjön a kilátásban a domboldali teraszokról, vagy mártózzon meg a Spiaggia Lama Monachile strand türkizkék vizében.

8. nap - Venice, Italy

A hajó a reggeli órákban köt ki Velencében. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes görögországi hajóút az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul! Reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét az  utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

További információk:

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok és a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt.

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót.


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 160232
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

Görögország

Útazonosító: 160232

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

​MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

Görögország

Útazonosító: 160232

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!