Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút

Ft-tól/fő 378.150
Időpont: 2021.04.02 - 04.10
Legjobb ár: 378.150 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.04.02 - 04.10

Tartson velünk a Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút utazásra! A kiutazás történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 378.150 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója: 143202
Kívánságlistára teszem

Milyen lesz az út?

Több ezer tengeri mérföld a Földközi-tengeren, olasz, spanyol és francia városok, lenyűgözően szép mediterrán tájak és változatos fakultatív programok - mi más kell még egy emlékezetes nyaraláshoz? Tartson velünk: szikrázó napsütés és a Földközi-tenger nyugati medencéjének színe-javát várja Önt, bő egy hétbe sűrítve, sok-sok fakultatív program lehetőséggel, az impozáns MSC Seaview fedélzetén!

 

Milyen utazóknak ajánljuk?

Ez a program mindenkinek szól, aki szereti a napfényt, a hangulatos tájakat és az önfeledt szórakozást. A hajón minden korosztályra és minden utazótípusra gondoltak: számtalan családi programlehetőség várja a gyerekekkel utazókat, de van lehetőség a gondtalan bulizásra, beülhet a kaszinóba, a színházban a Cirque du Soleil társaság káprázatos előadása várja. A kikötőkben hangulatos fakultatív programokon vehet részt: barangolhat Rómában, felfedezhet szicíliai városokat, megnézheti a spanyol bikaviadalok helyszínét...

 

Mire számíthat a hajón?

Az egyik legmonumentálisabb hajó az MSC flottában: az MSC Seaview 4 ezernél több vendég kényelmes elszállásolására és szórakoztatására van felkészítve... Szálljon fel ennek az impozáns tengerjárónak a fedélzetére! A hajó minden területét úgy alkották meg, hogy a lehető legközelebb hozzák a tengert az utazókhoz, és minél nagyobb területen tudják élvezni a szikrázó napsütést. Az üvegkorláttal szegélyezett 360° sétány a teljes hajótestet körülöleli - olyan teret alkotva, ahol a vendégek egész nap változatos programokat találnak: legyen szó egy hűsítő italról, egy gasztronómiai élménnyel felérő ebédről vagy egy kis ,,shopping"-ról a hangulatos butikok mélyén, miközben végig élvezhetik a tenger látványát.

 

1. nap - A csoport az esti órákban indul Olaszország felé, ahol vár a tenger, a napsütés és a gyönyörű MSC Seaview!

 

2. nap - A csoport már a délelőtti órákban megérkezik a kikötőbe. Check-in és a választott kabinok elfoglalása. Kezdje meg a fedélzeti programok felfedezését, miközben az esti órákban a hajó kifut a kikötőből. Vacsora és szállás a hajón.

 

3. nap - Városnéző kirándulás Rómában* ? Buszos városnézés: Caracalla fürdője, Circus Maximus, Colosseum* ? Séta a történelmi városrészben: Trevi kút, Piazza Navona* ? Vatikán, Szent Péter tér*

 

Leírás: A világ legnépszerűbb turista célpontjainak egyike, az Örökváros, az egykori birodalomi város, ahonnan a fél ismert világot kormányozták... De ez Olaszország élettől pezsgő, csodálatos metropolisza is, melynek gazdag történelmét és évszázados kulturális örökségét most Ön is felfedezheti fakultatív* programunkon. A Tevere partján fekvő városig vezető másfél órás, buszos kirándulás szinte önmagában is külön programmal ér fel. A busz útja a lélegzetelállítóan szép olasz vidéken kanyarog. Rómába érkezve a csoport előbb busszal indul olyan nevezetességek felfedezésére, min Caracalla fürdője, a Circus Maximus, Colossem vagy Constantinus diadalíve és a Palatino. Majd a buszról leszállva a következő nagyjából 90 percben a város további nevezetességeit ismerheti meg, köztük a Trevi kutat, a Pantheont vagy a barokk stílusban díszített, csodálatos Piazza Navona-t. Rövid ebédszünet után a Szent Péter tér környékét mindenki önállóan barangolhatja be. Felkeresheti a Bazilikát, készíthet néhány irigylésre méltó fotót a Bernini oszlopsornál. A kirándulás végén a busz ugyanolyan káprázatos tájon kanyarogva visz vissza a kikötőbe, mint amilyenen érkeztek is.

 

Megjegyzés: az ebéd árát a részvételi díj nem tartalmazza. A Szent Péter Bazilikát akár a látogatás ideje alatt is bezárhatják, különböző vatikáni programok miatt. A Bazilika látogathatóságáról a kirándulás ideje alatt kaphat tájékoztatást. A bejutáshoz akár hosszabb sorban állás is lehet. A vallási jelentőségű helyeken konzervatív öltözet ajánlott. Kerekesszékes utasaink a kiránduláson részt vehetnek, de kérjük vegyék figyelembe, hogy a kiránduláson hosszabb sétákat kell tenni. Kerekesszékes utasaink egy fő fizető kísérővel együtt vehetnek részt, aki segít a buszról történő le- és felszállásban, mivel a buszon sem lift sem rámpa nem található. A széknek összecsukhatónak kell lennie. Kerekesszékes utasainkat kérjük, hogy amennyiben részt kívánnak venni az utazáson, a fedélzetre szállva keressék fel a ,,Shore Excurions' Desk"-et, hogy a szükséges előkészületeket a személyzet megtehesse.

 

4. nap - Palermo és Monreale: egy kirándulás - két ízig-vérig mediterrán város!* ? Szabad barangolás Monreale-ban* ? Palermo: katedrális, Casa Professa, helyi piac*

 

Leírás: Két hangulatos szicíliai város: Palermot és Monreale is felfedezésre vár fakultatív* kirándulásunkon! A csoport útja először Palermot keresztezi, miközben a busz Monreale-ba tart. Palermoban olyan nevezetességek mellett haladnak el, mint a Quattro Canti, a Piazza Politeama és a Teatro Massimo. A Palermotól néhány kilométernyire fekvő városkába érkezve szabad idős programon fedezheti fel a szicíliai nagyhercegek egykori kedvelt települését. A kirándulás érinti a helyi katedrálist is, ahol az Ó- és Újszövetség történetei által ihletett, aranyozott életképeket tekintheti meg. Innen a kirándulók Palermoba indulnak, ahol a csoport meglátogatja az arab és normann hatások lenyűgöző ötvözetét tükröző katedrálist. Ez a templom számos kora középkori király végső nyughelye is. A "Casa Professa" egy másik jelentős vallási helyszín, ahova a csoport ellátogat - ez egyben a város egyik legszebb barokk temploma is. A kirándulás a egy helyi piacnál ér véget, ahol a kereskedők portékáiból válogatva tökéletesítheti alkudozási taktikáit, majd visszatérés a hajóra.

 

Fontos megjegyzés: A Monreale-i székesegyház bejáratához néhány foknyi lépcsőn kell felkapaszkodni. Ünnepnapok és különleges rendezvények alkalmával a katedrális zárva tart, ilyen esetekben a csoport csupán kívülről tekinti meg az épületet. A kirándulás során egyenetlen talajon is kell járni, kerekesszékes utasaink nem vehetnek ezen részt. Mozgáskorlátozott utasaink kérjük mérlegeljék a részvételt a fentiek tükrében. A kirándulás végén az audiokommentárt kifogástalan állapotban kell visszaszolgáltatni. Bármely kárt, vagy a készülék elveszítését a vendégnek kell megtérítenie.

 

5. Nap - Városnézés Cagliariban* ? Bonariai Miasszonyunk Bazilika, Poetto Beach* ? Parco di Monte Urpinu* ? Porta Cristina* ? Elefánttorony*

 

Leírás: Barangoljon az ősi emlékek között, fedezzen fel mesés tájakat és csodaszép, évszázados templomokat fakultatív* kirándulásunkon! A csoport a kikötőből buszos városnézésre indul, útjuk olyan nevezetességek mellett vezet el, mint XVIII. században épült Bonariai Miasszonyunk Bazilika, vagy a Poetto Beach. A végső úti cél még ezeknél is szebb: a Parco di Monte Urpinu. Ez a csodás park a város közepén az itt élők kedvelt szabadidős helye, ahonnan fényképre kívánkozó kilátás nyílik az óvárosi részre. Rövid pihenőt követően a csoport gyalogszerrel vág bele a környék felfedezésébe. A XVII. században épült Porta Cristina a kiindulópont: a kirándulók a 12/14. században épült székesegyház mellett elhaladva az Elefánttoronyhoz érkeznek. A középkorban épült, hófehér torony az oldalán kapaszkodó elefánt szoborról kapta a nevét. A környező utcákat szabadidős program keretében önállóan is felfedezheti, mielőtt a csoport visszatér a kikötőbe.

 

Fontos megjegyzés: a kirándulás során egyenetlen talajon kell sétálni, ezért mozgásukban korlátozott, valamint kerekesszékkel közlekedő utasaink azon nem vehetnek részt.

 

6. nap - Városnézés Palma de Mallorcán* ? Gótikus negyed és Bellver kastély* ? Bikaviadal aréna: Plaza de Toros* ? Gyöngyutánzatok*

 

Leírás: Spanyolország legszebb szigete, a gyönyörű Mallorcát fakultatív* kirándulásunkon is felfedezheti. A kirándulók útvonala a legszebb, legismertebb nevezetességeket érinti, köztük a híres gótikus negyedet és az ott található Bellver kastélyt. A csoport első megállója a fantasztikus Barrio Gótico (gótikus negyed), ahol az 1200-as években épült székesegyházat is felkeresheti. Innen a spanyol hagyományok igazi centrumába, a 'Plaza de Toros'-hoz vezet az út: ebben az arénában a mai napig rendeznek bikaviadalokat... Egy közeli üzemben pedig egy sokkal békésebb, de nem kevésbé ismert és lenyűgöző helyi mesterséggel ismerkedhet meg. Az üzemben az 1800-as évek óta készülnek gyöngyutánzatok, melyek minőségét világszerte elismerik. A különleges szakértelemnek köszönhetően csak a szakértők képesek megkülönböztetni az itt készülő, valódi műalkotásokat az igazgyöngyöktől.

 

Fontos megjegyzés: ünnepnapokon és különleges események alkalmával a katedrális zárva tart, ilyenkor a látogatás az épület külső megtekintésére korlátozódik. Kérjük, hogy a vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív öltözetet viseljen. A kiránduláson mozgásukban korlátozott és/vagy kerekesszékkel közlekedő utasaink nem vehetnek részt. A bikaviadalok helyszínét néhány lépcsőn keresztül lehet megközelíteni, a Katedrálishoz a buszparkolóból kb. 100 lépcsőfokon át vezet az út.

 

7. nap - Városnézés Valenciában* ? Elhagyott Asszonyunk Bazilika* ? Tudományok és Művészetek negyede*

 

Leírás: Tartson velünk a Turia folyó két partján elterülő, pezsgő modern városba egy hangulatos fakultatív* kiránduláson! A túra egy buszos utazással kezdődik, ami a gyönyörű település számos nevezetessége mellett halad el a város bájos terei és utcácskái között. A központban a kirándulók gyalogszerrel folytatják a barangolást a gótikus épületek árnyékában. Az Elhagyott Asszonyunk Bazilikára külön időt szentelnek: a gótikus, barokk és román stílusok lenyűgöző kavalkádjában épült templomnál számtalan remek fotólehetőség kínálkozik! De ezt követően is érdemes kéznél tartani a fényképezőgépeket: a Tudományok és Művészetek negyedénél, egy hatalmas múzeum és mozi mellett újabb irigylésre méltó képek készülhetnek - az épület futurisztikus megjelenése miatt világszerte ismert.

 

Fontos megjegyzés: vallási ünnepségek alkalmával a Katedrálist a kirándulók egyénileg kereshetik föl, miután az idegenvezetőtől eligazítást kaptak. Bizonyos napokon a katedrális zárva tarthat, ilyenkor a látogatás csak külső megtekintésre korlátozódik. Kérjük, hogy a vallási jelentőségű helyeken konzervatív öltözetet viseljenek. Kerekesszékkel közlekedő utasaink egy fő fizető kísérővel vehetnek részt, aki segít a buszról történő le- és felszállásban. A kerekesszéknek összecsukhatónak kell lennie, mivel a busz sem rámpát sem lifttel nem rendelkezik. Kerekesszékes utasainkat kérjük, hogy beszállást követően keressék fel a fedélzeti 'Shore Excursions'Desk' pultot, hogy a szükséges előkészületeket a szervezők meg tudják ejteni.

 

8. nap - Kirándulás egy hangulatos francia kisvárosban, Aix-en-Provence-ben* ? Szent Megváltó székesegyház* ? Barangolás a történelmi városközpontban* ? Mazarino negyed*

 

Leírás: Tartson velünk egy fakultatív* kirándulásra, amelyen a francia vidék egyik igazi ékszerdoboza tárulkozik fel... A Marseille-i kikötőből a csoport egy 40 perces útra indul a hangulatos francia vidéken keresztül. Az úticél Aix-en-Provence, egy elbűvölő francia kisvároska. A kirándulók első megállója a híres, XII. századi Szent Megváltó székesegyházhoz esik, melynek kertjét is megtekintik. A katedrálist egy ősi, római templom romjai fölé emelték. Gazdagon dekorált, gótikus stílusú kapuja lenyűgöző látványt nyújt, akárcsak az északi, befejezetlen templomtorony. A csoport innen egy kellemes, másfél órás sétára indul a történelmi városközpontban, mielőtt a híres Mazarino negyedhez érnek. Ez a történelemkönyvek lapjairól is ismert bíboros testvérének munkásságát dicséri, aki a XVII. század második felét a helyi nemesség számára épített itt pazar lakónegyedet. A környéket önállóan fedezhetik fel.

 

Megjegyzés: a kirándulás során hosszabb távolságokat kell egyenetlen talajon sétálni, ezért azon kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. A mozgásukban korlátozott utasainkat kérjük, hogy a fentiek figyelembevételével mérlegeljék részvételüket a programon. A vallási jelentőségű helyszíneken kérjük konzervatív öltözetet viseljenek.

 

9. nap - Az MSC Seaview a reggeli órákban kiköt az olasz partoknál. A kabinok elhagyását, valamint a kicsekkolást követően a csoport buszra száll, és útnak indul Budapest felé. Bízunk abban, hogy életre szóló élménnyekkel gazdagabban tér vissza a tavaszi kikapcsolódásból, és reméljük, hogy hamarosan ugyanezen, vagy egy másik programunkon ismét az irodánkkal utazók körében köszönthetjük majd Önt!

 

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

x Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút

Részvételi díj tartalmazza

kiutazás költségét, elhelyezést a választott kabinkategóriában, adók és illetékek, teljes ellátást a hajón**, magyar nyelvű idegenvezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza

kötelező borravaló. Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Részvételi díj tartalmazza

kiutazás költségét, elhelyezést a választott kabinkategóriában, adók és illetékek, teljes ellátást a hajón**, magyar nyelvű idegenvezetést.

\n\n

Részvételi díj nem tartalmazza

kötelező borravaló. Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Alkoholmentes italcsomag 44 470,00 Ft fő
  2. Borravaló 23 405,00 Ft fő
  3. Easy italcsomag 67 875,00 Ft fő
  4. Premium italcsomag 91 275,00 Ft fő
  5. Premium plus italcsomag 128 725,00 Ft fő
  6. Sztornó biztosítás 2,00 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 143202
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút

Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút

Földközi-tengeri hajóutak

Útazonosító: 143202

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút

Húsvéti meglepetés csoportos mediterrán MSC SEAVIEW hajóút

Földközi-tengeri hajóutak

Útazonosító: 143202

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!