Észak aranyháromszöge

Ft-tól/fő 230.000
Időpont: 2021.07.27 - 08.01
Legjobb ár: 230.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.07.27 - 08.01

Tartson velünk a Észak aranyháromszöge utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 230.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Utazás azonosítója: 141172
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Repülővel Stockholmba, vissza Szentpétervárról
?  A városok közt utazás hajón, helyszínen busz
?  A három legszebb északi város
?  Szentpétervár melletti paloták

"Az utasok nagyon élvezték, amikor a hajó siklott a szigetek közt, rengeteg fénykép készült a tájról."
Prónay Gyula - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - STOCKHOLM

Menetrend függvényében, várhatóan a délelőtti órákban talál­koznunk az idegenvezetővel a reptéren. Bechekkolás után utazás Stockholmba. Megérkezés után transzfer a központba. Útközben megállunk a Városháza épületénél. A város egyik ékessége ez az épület. Itt szokták tartani a Nobel díj átadása utáni fogadá­sokat. Stockholmot 1252-ben alapították, ma közel egy mil­lió lakossal rendelkezik. Különleges a fekvése, mivel 14 szigetre épült. A szigeteket összesen 53 híd köti össze. A modern városne­gyed megtekintésével kezdünk. Sétánk során érintjük az újonnan kialakított központot, a sétálóutcát, a piacteret melynek sarkán áll az az épület, ahol át szokták adni a Nobel díjakat, végül felke­ressük a meggyilkolt Olof Palme-emlékhelyét is. Tovább haladva, elfoglaljuk belvárosi szállásunkat. A szálloda közelében több bolt és étterem található. Vacsora egyénileg. Aki szeretne speciális éttermet választani, van arra is lehetősége, az idegenvezető is segít, ha valaki vacsorázni szeretne.

2. NAP: STOCKHOLM - BEHAJÓZÁS

Reggeli után folytatjuk a svéd főváros megtekintését. Besétálunk a Gamla Stan területére, mely tulajdonképpen az óvárosa Stockholmnak. Az utcák keskenyek, több saroknál még látha­tóak a kerékvető oszlopok. A keskeny magas házak homlokzatai különleges színezetet kaptak. Megtekintjük a katedrálist, mely­ben koronázzák a svéd királyokat évszázadok óta. Másik érde­kes templom a Lovagok temploma, melyben az uralkodó család több síremléke is megtalálható. Szintén itt az óvárosi terüle­ten található a Parlament (Ricksdagshuset) épülete. Az óváros ékessége a Királyi Palota. Az épület melletti udvaron van min­den nap a látványos őrségváltás. Természetesen ezt is meg­tekintjük. Délután a szabadidő alatt lehetőség lesz a Királyi Palota szobáinak meglátogatására és ajándéktárgyak vásárlá­sára. A palotában különösen látványos a Koronázási terem. Késő délután transzfer a kikötőbe és elhelyezkedünk a kabinunk­ban. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón. (Az árban sör, bor, üdítő korlátlan fogyasztása is benne van). Éjszaka 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) kabinokban. Itt 2 éjszakát töltünk.

3. NAP: HELSINKI - BEHAJÓZÁS

A délelőtti órákban kötünk ki a finn fővárosban. A csomagunk marad a kabinban, útlevél ellenőrzés után szállunk ki a hajó­ból, ahol már vár autóbuszunk és így kezdjük Helsinki megis­merését. Először busszal elmegyünk az Olimpiai Standionhoz. A mai napig is az 1952-es Helsinki olimpia volt a legsikere­sebb a magyar aranyérmeket tekintve. Sétálunk az Olimpiai Parkban, lefényképezhetjük a híres finn futó, Nurmi szobrát is, majd tovább indulunk a Sibelius-emlékműhöz. Egy hölgy alkotása ez a különleges építmény. Tovább haladunk és fel­keressük a Sziklatemplomot. Nem véletlen az elnevezése, mert a modern templom kialakítása egy hegyoldalon kőze­tek kivágása során valósult meg. Buszos körutunkat befejezve a belvárosban állunk meg. Séta a központban, mely során megtekintjük a Szenátus teret, és a föléje magasodó hatal­mas templomot. Közelben található a Parlament is. Tovább sétálva érjük el a kikötőt, melynek előterében mindig hatal­mas a nyüzsgés, mert ez egy piac is ajándéktárgy árusító pavilonokkal. Az esti órákban visszaszállunk a hajóra és irány Szentpétervár. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón.

4. NAP: SZENTPÉTERVÁR - CARSZKOJE SZELO

Reggeli a hajón. Várhatóan 9 órakor kötünk ki. A kikötőben vár bennünket autóbuszunk és kezdjük programunkat. Buszos és gyalogos városnézés a Néva-parti gyöngyszemben. Ízelítő a látnivalókból: Admiralitás épülete, Néva-parti paloták, Nagy Péter-lovasszobor. Ezt követően megnézzük a Véren Megváltó Székesegyházat, melynek sokszínű hagymakupolái meseszépek. Közelében ajándék- és emléktárgy vásárlási lehetőség. Szentpétervári programunkat Palota tér, Ermitázs (Téli Palota) megtekintésével (belépő) folytatjuk. Délután fakultatív prog­ram keretében Carszkoje Szeloba megyünk, mely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Mesés a barokk Katalin-palota, világhírű a felújított Borostyánterem és a Trónterem. Garantált fakultatív program: Carszkoje Szelo meg­tekintése belépővel: 22.000,- Ft. Estére érkezünk vissza Szentpétervárra, majd szállásunkra. Ezt követően vacsora.

5. NAP: SZENTPÉTERVÁR - PETRODVOREC

Délelőtt fakultatív program keretében a csodaszép régi cári kas­télyt, az orosz Versailles-t, Petrodvorecet és annak gondozott parkját, szökőkútjait tekinthetjük meg. I. Péter alakította ki a palotát és a nagyon hangulatos díszparkot. Látjuk azt a pompát, amely a cári család életét körbe ölelte. Garantált Petrodvorec fakultatív kirándulás belépővel: 20.000,- Ft. Kora dél­után érkezünk vissza Szentpétervárra ahol folytatjuk a városné­zést (Izsák-székesegyház, Kazányi-székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt), a Péter Pál erőd és székesegyház, majd szabadprogram. Aki nem szeretne jönni a fakultatív prog­ramokra, annak önálló séta Szentpéterváron. Ezekre a kirándu­lásokra a helyszínen nem tudunk jelentkezést elfogadni, mert a belépőket előre meg kell rendelnünk.

6. NAP: SZENTPÉTERVÁR - BUDAPEST

Várhatóan a délelőtti órákban indul gépünk Szentpétervárról hazafelé. Ezért reggeli után transzfer és hazautazás. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés a kora délutáni órákban.


Oroszországba vízum szükséges. Igény esetén a vízumot irodánk intézi. Ebben az esetben, már jelentkezéskor kérjük az útlevél fénymásolatát. Az útlevélnek a hazaérkezéstől min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! 

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák, 2 éj hajón

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel, Hajóval

x Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Carszkoje Szelo (belépővel) 22.000 Ft fő
 2. Egyágyas szoba felára 48.000 Ft fő
 3. Ermitázs belépőjegy (helyszínen fizetendő) 25 EUR 0 Ft fő
 4. Fakultatív vacsora (2 alkalom) 17.500 Ft fő
 5. Fakultatív vacsora (a hajón) 26.000 Ft fő
 6. Kétágyas kabin felár (/fő) 24.000 Ft fő
 7. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft fő
 8. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
 9. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
 10. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) 120.000 Ft fő
 11. Utasbiztosítás - Prémium 7.200 Ft fő
 12. Utasbiztosítás - Standard 4.800 Ft fő
 13. Vízumdíj + ügyintézés 15.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 141172
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 141172

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 141172

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!