Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael

Ft-tól/szoba 1.366.315
Időpont: 2023.04.14 - 04.21
Legjobb ár: 1.366.315 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.04.14 - 04.21

Tartson velünk a Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.366.315 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 160762
Kívánságlistára teszem
Útiterv:

Taba - Mrtvé moře  - Masada - Jericho - Golan - Tabgha - Nazareth - Haifa - Tel Aviv - Jerusalem - Betlém

Tervezett program:

1. nap: Elutazás Budapestről Tabába; transzfer a szállodába; szállás Taba vagy Nuweiba környékén, szabadidő, vacsora.
2. nap: Holt-tenger - Jerikó Reggel az egyiptomi-izraeli határ átlépése és indulás a Holt-tengerhez.  A Holt-tenger egy feneketlen sós tó, amely évezredek óta vonzza a látogatók érdeklődését; érdemes megállni pihenni és úszni egyet. Indulás Jerikóba, amelyet a világ legrégebbi városának tartanak; a közelben található a Kísértés hegye, ahol a Biblia szerint Jézus 40 nap és éjszaka böjtölt, és ahol a Sátán megkísértette; bejelentkezés és vacsora a szállodában.
3. nap: Safed - Golán-fennsík - Kapernaum - Tabgha Látogatás és városnézés Safedben, amely a judaizmus négy szent városának egyike.  Itt fejlődött ki a zsidó miszticizmus - a kabbala - és itt alakultak ki azok a hagyományok, amelyek még ma is befolyásolják a gyakorló zsidók életét. Ezután a Golán-fennsíkra utazunk, amely egy hatalmas fennsík, amely Szíria és Libanon határán húzódik. Megálló Caesareában, ahol megtekintjük a római amfiteátrumot, Heródes palotájának maradványait és az ókori város egyéb ásatásait.Látogatás Kapernaumban az ókori zsinagóga romjaival, valamint Tabgha - a hely, ahol Jézus Krisztus állítólag megszállt és elmondta híres prédikációját.Visszatérés a szállodába, vacsora.
4. nap: Galilea Kána - Názáret - Haifa - Cezárea - Tel Aviv Reggeli; látogatás Jézus első csodájánál - a galileai Kánában, ahol Krisztus megtette első csodáját - a vizet borrá változtatta. Indulás Názáretbe, a keresztény zarándokhelyre, ahol a Szent Család barlangja található a Szent Család templomban. Transzfer Haifába; látogasson el a Stella Maris kolostorba és az Illés barlangjába; nézze meg Caesareát, a kikötővárost, amelynek legnagyobb fénykorát Nagy Heródes uralkodása idején élte. Az ókori épületek romjai, köztük egy hatalmas amfiteátrum, ahol ma is tartanak előadásokat, és egy gyönyörű 2. századi vízvezeték a Földközi-tengeren a főbb látnivalók; transzfer Tel-Avivba és panoráma városnézés. Transzfer Betlehembe, bejelentkezés és vacsora a szállodában.
5. nap: Jeruzsálem Reggeli, transzfer Jeruzsálembe, a három vallás szent városába - az Olajfák hegye, ahol a világ legrégebbi, ma is használt zsidó temető található; a világ legszentebb keresztény helye - a Szent Sír Temploma; a zsidóság legszentebb helye, a Siratófal; a Via Dolorosa vagy a keresztút stációi; az utolsó vacsora helye - a Sion-hegy; látogatás a híres óvárosi piacokon. Visszatérés a szállodába, vacsora.
6. nap: Betlehem - Yad Vashem Reggeli, városnézés Betlehemben - Krisztus születésének helyén, beleértve a Születés Bazilikájának megtekintését; a Tejbarlang, ahol a hagyomány szerint a Szent Család menedéket talált az Egyiptomba vezető úton. Transzfer Jeruzsálembe és látogatás a YAD VASHEM Holokauszt Múzeumban; transzfer a Sion-hegyre - az utolsó vacsora állítólagos helyszínére; látogatás Dávid király sírjánál.
7. nap: Maszada - Taba Reggeli, transzfer Masadába. Indulás drótkötélpályával Masadába (ókori erődítmény egy szikla tetején). Az erődöt Nagy Heródes építtette az i. e. 1. században. Az első zsidó háború idején Masada lett a zsidó lázadók utolsó ellenállási helye a rómaiakkal szemben.Transzfer a qumráni barlangok közelébe, ahol a Holt-tengeri tekercseket találták.Ezután a Negev-sivatagon keresztül az egyiptomi határig; megálló a Yotveta Kibbutznál, határátkelés Eilat / Taba-nál.Szállodai szállás Taba vagy Nuweiba környékén, vacsora és éjszakai szállás.
8. nap: egyéni szabadidő; transzfer a repülőtérre; utazás Budapestre. Tengerparti tartózkodásukat meghosszabbító ügyfelek számára transzfer a repülőtérre és a szállodába.

Fakultativ program:

Fakultatív program:
- Jeruzsálemi éjszaka - kb. 35 USD

Információ:

Helyszínen fizetendő díjak: - Díjak, amelyeket helyben kell fizetni az idegenvezetőnek: belépők a látnivalókhoz, helyi idegenvezetők, határforgalmi díjak: kb. 185 USD/fő.
Borravaló kb. 2 USD/nap (összesen kb. 16 USD)

A túra minimum létszáma 20 főx Egy olajfa árnyékában - Ez itt IzraelAz ár tartalmazza: Részvételi díj tartalmazza: 

* 7 éjszakát a 3-4* szállodában, a programnak megfelelő felszereltségű szobákban;   * félpanziót a program szerint;    * repülőjegyeket Budapest - Taba - Budapest útvonalon, az adókat és illetékeket;  * transzfereket a program szerint;   * magyar idegenvezetőt.

Az ár nem tartalmazza:

* díjakat, amelyeket helyben kell fizetni az idegenvezetőnek, mint például belépőjegyek a látnivalókhoz, helyi idegenvezetők, határforgalmi díjak: kb. 185 USD/fő;
* borravalót kb. 2 USD/nap (összesen kb. 16 USD);
* egyágyas szoba igényelhető felár ellenében.

Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Utazás azonosítója: 160762
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael

Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 160762

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael

Egy olajfa árnyékában - Ez itt Izrael

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 160762

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!