Dubai Körkép

Látogasson el az Egyesült Arab Emirátusokba! Fedezze fel Dubait, Sharjaht és Abu Dhabit! Szabadon választott időpontban, garantált indulással!

Kívánságlistára teszem
Program:

1. nap Budapest – Dubai

Érkezés egyénileg Dubai repülőterére. A belépést követően találkozó a kinti képviselővel, majd transzfer a választott hotelbe. Szállás Dubaiban.

2. nap Dubai

A reggelit követően egész napos program Dubaiban. Jumeirah negyed, Burj Al Arab. Felkeresünk egy művészeti centrumot, majd Jumeirah Nagy Mecsetét. Látogatás Bastakyában, a Dubai Múzeumban. Ezt követően átkelünk a folyón egy tradicionális fából készült „Abra” hajón. Vársárlási lehetőség a fűszer és arany bazárban, majd a Burj Khalifához és a Dubai Mall-hoz megyünk. Felmegyünk a Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletére, ahonnan lenyűgöző panoráma terül elénk a kilátóközpontból. Szabadidő a világ legnagyobb bevásárlóközpontjában, ebéd lehetőség. A délután folyamán felkeressük a Jumeirah Pálma mesterséges szigetet, láthatjuk az Atlantis hotelt, a Marina városrészt, majd programunk az Emirates Mall-nál fejeződik be. Innen egyénileg visszatérés a hotelbe. Szállás Dubaiban.

3. nap Dubai – Sharjah – Dubai

Reggeli után indulás Sharjah-ba, melyet az Öböl Gyöngyszemeként tartanak számon. Ez egy kihagyhatatlan program a Dubaiba látogatók számára. Látogatás a Faisal Király Mecsetben, megismerkedünk az emirátusi kultúrával, megtekintjük Sharjah Erődjét, ahol betekintést kaphatunk a helyi szokásokkal, tradíciókkal. Ezt követően látogatás az Örökség Múzeumban, majd az Asra és a Markazi; szőnyeg, ékszer és kézműves bazárokban. A délelőtti program a Dubai Mall-nál ér véget. Szabadidő, ebéd lehetőség. A délután folyamán dzsip szafari a sivatagban. Az arany homokdűnéken való autózás folyamán számos lehetőség adódik lenyűgöző fotókat készíteni, beleértve a naplementét is! BBQ vacsora egy beduintáborban, ahol lehetőség nyílik hennafestésre, tevegelésre, vagy akár homokdeszkázásra is. Visszatérés a hotelbe. Szállás Dubaiban.

4. nap Dubai – Abu Dhabi – Dubai

Reggeli a hotelben, majd utazás Abu Dhabiba. Egész napos látogatás az Emirátusok legnagyobb városában, ami egyben a főváros is, Abu Dhabiban. Felkeressük a világ egyik legnagyobb és legimpozánsabb mecsetét, a Sheikh Zayed Nagy mecsetet, amely nem kevesebb, mint 30000 fő befogadására képes. Az épület márvány faragványai az iszlám művészet remekművei. Ezt követően mielőtt a Yas bevásárlóközponthoz érnénk, kívülről megtekintjük Yas szigetén a Ferrari témára épült vidámparkot, amelyik a világon a legnagyobb fedett vidámparkja. Itt található a világ leggyorsabb hullámvasútja, a Formula Rossa. Az ebédet követően Saadyat szigetre utazunk. Itt található a Guggenheim Abu Dhabi múzeum és a Louvre Abu Dhabi múzeum is. Utóbbit belülről is meglátogatjuk. Innen kb. másfél órás utazással érünk vissza Dubaiba, az Emirates Mall-hoz. Visszatérés a hotelbe egyénileg, szállás Dubaiban.

5. nap Dubai – Budapest

Reggeli a hotelben, majd szabadidő. Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Utazás azonosítója: 130312
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Dubai Körkép

Dubai Körkép

Egyesült Arab Emirátusok, Abu Dhabi, Dubai

Útazonosító: 130312

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dubai Körkép

Dubai Körkép

Egyesült Arab Emirátusok, Abu Dhabi, Dubai

Útazonosító: 130312

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!