Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Ft-tól/fő 989.169
Időpont: 2023.12.11 - 12.21
Legjobb ár: 989.169 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.12.11 - 12.21

Tartson velünk a Dhevantara Beach Hotel and Spa ***** utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 11 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 989.169 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 11 nap / 8 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 176200
Kívánságlistára teszem

Beutazással kapcsolatos információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár a Seychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz. Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak: 
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/seychelle-szigetek

Fontos információk

Újévi vacsora felár
Reggelis ellátással rendelkező vendégek számára kötelező újévi vacsora felár: 30 850 Ft (tartalmazza a fél üveg pezsgőt, az ár /főben értendő)
Félpanziós, teljes panziós ellátással rendelkező vendégek számára kötelező újévi vacsora felár: 45 350 Ft (tartalmazza a fél üveg pezsgőt, az ár /főben értendő)

Hasznos információk

Merüljön el a színes korallzátonyok és a rendkívüli tengeri élővilág között a világ 10 legjobb búvárkodási célpontjának egyikén, a Seychelle-szigeteken. Ússzon együtt papagájhal-rajokkal, rájákkal, polipokkal, zátonycápákkal és teknősökkel, amint izgatottan suhannak el Ön mellett. A világ egyik legegzotikusabb sósvízi horgászhelyeként a Seychelle-szigetek a végső "horgászparadicsom" hírében áll. Tökéletesítse ütését, és szabadítsa fel teljes golfozási potenciálját a díjnyertes 18 lyukú Lemuria golfpályán. A makulátlan, teraszos zöldekkel és az érintetlen praslini tengerpartra nyíló kilátással garantáltan élete egyik legemlékezetesebb körét töltheti majd.

Nászutas, házsassági évfordulós és születésnapi ajánlat

"Mindig és mindörökké nászutas csomag"
érvényesség: 11.01.23.-12.21.23., 01.05.24.-10.31.24.
A Sea View Suite-ban foglalt pároknak 15800 Ft/szoba/éjszaka felárral a következő ofer:
Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés (a szabad helyek függvényében),
Egy üveg pezsgő,
Romantikus érintések a szobában érkezéskor, gyümölcskosár,
1 ajándék személyenként & 1 gyertyafényes vacsora két fő részére (menüválasztásos vacsora).
Megjegyzések:
A házassági anyakönyvi kivonat nem lehet régebbi 09 hónapnál,vagy a házasságkötésről szóló igazolást a foglaláskor továbbítani kell, hogy a mindenkori szerződéses nászutas ajánlat érvényesíthető legyen. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor az ügyfeleknek a szállodai bejelentkezéskor be kell nyújtaniuk az esküvői okiratot. Amennyiben a bejelentkezéskor vagy az ügyfél elutazása előtt nem nyújtja be az érvényes igazolás másolatát, akkor az ügyfél nem részesülhet a nászútra vonatkozó szállodai szolgáltatásokból, vagy a kedvezmény alkalmazása esetén az árkülönbözetet kell kiszámlázni.
nászutas ajánlat alkalmazható. Amennyiben ez nem lehetséges, az ügyfeleknek a szállodába való bejelentkezéskor be kell mutatniuk az esküvői okiratot.
Ha az ügyfél nem nyújt be semmilyen igazolást sem a bejelentkezéskor, sem az elutazás előtt, akkor az ügyfél nem részesülhet a nászutas hotelben. kényelmi szolgáltatásaiból, vagy a kedvezmény alkalmazása esetén a különbözetet kiszámlázzák.

Repülőtéri transzfer

Praslin szigetére belföldi repülővel vagy komppal lehet eljutni.

Ha a belföldi járatot választja, az árak a következők:

Az Air Seychelles járatai napi rendszerességgel közlekednek.

 Az árak személyenként értendők (egyirányú Transzfer)
 Személyenként 12 éves kor felettGyermekenként 2-11 éves korig, beleértve.Csecsemőnként 0-1 éves korig inkl.

Mahe és Praslin között:

132000 HUF113520 HUF31680 HUF
Praslin és Mahe között:132000 HUF113520 HUF31680 HUF

 ** A poggyászfelesleg díja közvetlenül a repülőtéren fizetendő, és előzetes értesítéssel változhat.

Minden ár változhat. Bár minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy kellő időben értesítsük az esetleges emelésekről.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
A repülőgép típusa és terhelési tényezők:
A belföldi hálózatot három Twin Otter üzemelteti, naponta több mint 20 induló járat közül választhat, mindegyik repülőgép legfeljebb 16 vendéget szolgál ki.
Bejelentkezési idő:
A bejelentkezési idő 1 órával az indulási idő előtt zárul.
Repülési idők és biztonság:
Éjszakai repülés csak Mahe és Praslin repülőterére/ről lehetséges. A szigeti leszállópályák esetében a vizuális repülési szabályok érvényesek, általában 06:00 és 18:00 óra között. A légitársaságok fenntartják a jogot, hogy a rossz időjárás vagy a rossz látási viszonyok miatt késleltessék/lemondják a járatot, és kizárják az ezzel kapcsolatos felelősséget.
Biztosítás:
Az ügyfél(ek) kizárólagos felelőssége annak biztosítása, hogy megfelelő, átfogó utasbiztosítással rendelkezzenek, amely fedezi saját magukat és/vagy bármely eltartottjukat/utazó társaságukat a járattörlés vagy -megszakítás, orvosi/evakuációs/visszaszállítási költségek, valamint a személyes tárgyak sérülése/vesztesége tekintetében.
Az utas adatai:
Minden 2 évesnél idősebb utasnak be kell kötnie magát a saját ülésébe. A 0-1 éves korú csecsemőket egy felnőtt ölébe lehet kötni.
Poggyász és önrész:
A szállodákban poggyászmegőrzési lehetőség áll rendelkezésre. A légitársaságok puha, hajlékony csomagokat ajánlanak a fedélzeten. Biztonsági okokból külön kell gondoskodni a felesleges poggyászról.

Poggyászpótlék
Az új poggyászstruktúra mostantól a feladott poggyászok száma helyett a teljes súlykoncepció alapján kerül meghatározásra.
A Mahe és Praslin között utazó vendégek mostantól 23 kg feladott poggyászra és további 5 kg kézipoggyászra jogosultak. A 2 év alatti csecsemők esetében továbbra is a jelenlegi 10 kg feladott poggyász és 5 kg kézipoggyász megengedett súlya érvényes. A feladott poggyász mérete nem haladhatja meg a 75 cm x 43 cm x 90 cm-es maximális méretet, megfelelően csomagolva és felcímkézve kell lennie. Az elfogadható kézipoggyászok közé tartozik a kézitáska (legfeljebb 55 cm x 40 cm x 20 cm), laptop, táska, vékony hátizsák vagy aktatáska.
"A túlsúlyos poggyásszal utazó ügyfeleknek a túlsúlyt közvetlenül a belföldi terminálon kell rendezniük a becsekkoláskor, vagy a járat indulása előtt kapcsolatba léphetnek a légitársaság Cargo osztályával. "
A Praslinra és Praslinről csatlakozó nemzetközi járatról átmenő jeggyel rendelkező vendégek számára az eredeti utazási helyről származó jegyükön feltüntetett poggyászmennyiséget engedélyezik.
Felhívjuk a vendégek figyelmét, hogy a nemzetközi törzsutasprogramok nem érvényesek az Air Seychelles belföldi járatain.
Csomagolás
Minden feladott poggyászt megfelelően kell csomagolni, és megfelelő módon fel kell címkézni. Az újrafelhasználható bevásárlótáskák, a nyomtatott műanyag zacskók és a túlméretes nyitott táskák egyetlen járaton sem fogadhatók el feladott poggyászként.
Átszállás a járaton:
Az Air Seychelles fenntartja magának a jogot, hogy bármely járatának indulását késleltesse, más járatot indítson, megszakítsa vagy törölje, amikor ez ésszerű módon, biztonsági, védelmi vagy műszaki okokból szükséges. Az Air Seychelles ugyanezeket a jogokat gyakorolhatja olyan működési okokból is, amelyek nem állnak az Air Seychelles ellenőrzése alatt. A VENDÉGET minden esetben haladéktalanul értesíteni kell.

Az alábbi listából kiválaszthatja az autó típusát Mahe & Praslin szigetén:

Privát transzferek (egyirányú)Úti cél Autónként / szolgáltatásonként
 STANDARD Személyautó (Maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 38220 HUF
 PREMIUM Személyautó (maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79440 HUF (BMW X5 SUV vagy PORSCHE Cayenne vagy bármely más luxusautó)
 PREMIUM Privát kisbusz (maximum 5 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe sziget 105840 HUF (Elektromos Mercedes Vito)
 Privát kisbusz (01-06 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva Mahe/Praslin-szigetek 67620 HUF
 Privát kisbusz (01-09 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79380 HUF
 Privát autóbusz (01-22 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 108780 HUF
 Poggyászszállítás: Személygépkocsival történő transzfer esetén 3-nál több poggyászt szállító ügyfelek számára kötelező. Mahe/Praslin Islands 29400 HUF
A poggyászszállítás kötelező a 3-nál több poggyásszal utazó ügyfelek számára. A fent megadott ár maximum 5 darab poggyászra vonatkozik. Az 5 poggyászdarabon felül minden további poggyászdarab után 7060 Ft felárat kell fizetni.

Ezt a fajta transzfert a Cat Cocos Inter Island Boats Ltd. biztosítja.

A kikötői transzfer díjai:

Osztály:MAHE/PRASLIN/MAHE (az árak irányonként értendők)
 Felnőttenként 12 év felett:Gyermekenként 02-11 éves korig inkl:
Turistaosztály (Főfedélzet - a szabad helyek függvényében)26460 HUF14700 HUF
Turistaosztály (Felső fedélzet - a szabad helyek függvényében)29400 HUF17640 HUF
Business osztály35280 HUF20580 HUF
Gyermekpolitika (02 év alatt)Ingyenes, ha a szülőkkel utazik

Feltételek és feltételek:
- A beszállás 30 perccel az indulási idő előtt kezdődik // A beszállókapu 5 perccel az indulás előtt bezár.
- Fenntartjuk a jogot, hogy felülvizsgáljuk árainkat, amennyiben az üzemanyagárak és az állami adók jelentősen emelkednek.
- Azok az ügyfelek, akik lemaradnak a La Digue/Mahe vagy Mahe/La Digue útról, csak a Praslin/Mahe vagy Mahe/Praslin szakaszra használhatják fel a jegyüket. A Praslin és La Digue közötti alternatív transzfereket az ügyfeleknek közvetlenül az adott üzemeltetővel kell rendezniük.

- Poggyászpótlék fizetett ülésenként:
(a) Kísérő poggyász
A Cat Cocos szigeteken turistaosztályon utazó, a Mahe-Praslin vagy Mahe-La Digue szakaszokra érvényes jeggyel rendelkező utasok személyenként 30 kg kísérő poggyászt vihetnek magukkal. A megengedett 30 kg-ot meghaladó többletpoggyászért 1765 Ft-ot kell fizetni kilogrammonként. A Cat Cocos szigeten Business osztályon utazó, a Mahe-Praslin vagy Mahe-La Digue szektorra érvényes jeggyel rendelkező utasok számára személyenként 40 kg kísérőpoggyász megengedett. A megengedett 40 kg-ot meghaladó többletpoggyászért 1765 Ft-ot kell fizetni kilogrammonként.

(b) Kísérő nélküli poggyászok
1765 Ft KG-nként 50 kg-ig // 50 kg felett: 2350 Ft KG-nként

Szobák

Klasszikus lakosztály
Tapasztalja meg a stílus és a nyugalom ideális egyensúlyát az 50 négyzetméteres klasszikus lakosztályokban. A buja smaragdzöld növényzet és a vadon nyugtató hangjai által körülvett lakosztályok mindegyike olyan, mint egy menedékhely. A természetes elemek köré tervezett szobákban franciaágy, pompás erkély, szabadon álló káddal és esőzuhannyal ellátott fürdőszoba, valamint minden olyan kényelmi berendezés található, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát otthon.

Tengerre néző lakosztály
Bámulja végtelenül a csillogó Indiai-óceánt a négy 50 négyzetméteres tengerre néző lakosztály bármelyikéből. A helyi kultúra és történelem előtt tisztelegve ezek a lakosztályok természetes afrikai és indiai ihletésű dekorációval lettek kialakítva, így építészetileg autentikus hangulatot árasztanak. A tengerre néző lakosztályok egy franciaággyal, lenyűgöző erkéllyel és egy szabadon álló káddal és esőzuhannyal ellátott, hívogató fürdőszobával rendelkeznek, és olyan luxust kínálnak, amilyenről eddig csak álmodni tudott.

Szállás leírás

A Dhevatara Beach Hotel Praslin szigetén található, buja erdőkkel és az Indiai-óceánnal körülvett, 5 csillagos butikhotel, tágas szállásokkal és ingyenes Wi-Fi-vel. Kültéri ionizált medencével és wellnessközponttal várja vendégeit. A vendégek pihenhetnek a Dhevatara Beach wellnessrészlegében, vagy választhatnak a különböző tevékenységek, például a kenuzás és a búvárkodás közül. Ez a tengerparti butikhotel ingyenes privát parkolót kínál a helyszínen. A szálloda kialakítása és építészeti jellemzői miatt a szálloda csak 12 éven felüli gyermekek elhelyezésére alkalmas. Pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Tengerpart

A szálloda közvetlen tengerparti hozzáféréssel rendelkezik.

Tipp

Merüljön el abban a pillanatban, amikor az ég és a tenger találkozik a Dhevatara Beach Hotelben. A csillogó türkizkék víz, a végtelen napbarnított homok és a buja trópusi növényzet közepette, ez a festői szépségű tengerparti menedékhely tíz, egyedileg tervezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek igazán egyedi élményt nyújtanak.

Étkezési rend

Reggelivel, félpanzióval vagy teljes panziós ellátással foglalható.

x Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Dhevantara Beach Hotel and Spa ***** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

December
Január
Február
Március
2023. December
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
2024. Január
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
2024. Február
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 1
 • 2
 • 3
2024. Március
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5


Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Szállás
Ellátás megadott szerint
Transzfer
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Útlemondási biztosítás 39.565 Ft foglalás* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 176200
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Seychelle-szigetek, Praslin

Útazonosító: 176200

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Seychelle-szigetek, Praslin

Útazonosító: 176200

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!