A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI ***

Ft-tól/fő 1.549.000
Időpont: 2022.07.03 - 07.20
Legjobb ár: 1.549.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.07.03 - 07.20

Tartson velünk a A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI *** utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 18 nap / 16 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.549.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 18 nap / 16 éjszaka
Indulási hely: Budapest
Utazás azonosítója: 134998
Kívánságlistára teszem

Leírás:

A keleti és a nyugati part legjava

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Boston - New York - Washington DC - Los Angeles - Santa Monica - Grand Canyon - Powell-tó - Bryce Canyon - Zion Nemzeti Park - Hoover-gát - Las Vegas - Calico - Yosemite Nemzeti Park - San Francisco

Új 19 napos körutazásunk egy életre szóló kalandra, a keleti és nyugati part kiemelkedő természeti látnivalóinak és nagyvárosainak felfedezésére invitálja az utazókat Bostontól San Franciscó-ig. Boston, New York, Washington DC a keleti part emblematikus nagyvárosaiés a történelem fontos állomásai, Las Vegas, Los Angeles és San Francisco a nyugati part ragyogó metropoliszai. A nemzeti parkok sokszínűsége az amerikai kontinens változatosságát és szépségeit tükrözi. Emlékeztetnek arra, milyen csodálatos a természet formáló-alakító erejeés mekkora érték a kultúrák öröksége. A Grand Canyon, a Brice Canyon, a Zion Nemzeti Park és a Yosemite Nemzeti Park nem mindennapi természeti kincsekkel örvendezteti meg a résztvevőket.

A keleti és nyugati part legjava 1. nap: Budapest - Boston

Elutazás Budapestről Bostonba menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Érkezés a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába, szállás Bostonban.

A keleti és nyugati part legjava 2. nap: Boston

Félnapos városnézés gazdag történelmi múlttal rendelkező városban, amely az ország egyik első állandóan lakott települése volt. Híres egyetemén több későbbi elnök is tanult, de a mai napig világszerte kiváló útlevél a Harvardon szerzett diploma. A városnézés során a bostoni teadélután és a függetlenségi nyilatkozat kihirdetésének helyszínét, valamint a macskaköves sétáló utcákkal szegélyezett Back Bay városrészt is felfedezi a csoport. Délután szabadprogram. Szállás Bostonban.

A keleti és nyugati part legjava 3. nap: Boston - New York

Reggeli után utazás a mindig nyüzsgő metropoliszba, melyet a világ gazdasági és kulturális központjaként tartanak számon. Fakultatív program: est a rivaldafényben, egy Broadway show megtekintése. Szállás Brooklynban.

A keleti és nyugati part legjava 4. nap: New York

Egész napos autóbuszos városnézés a ,,Nagy Almában": Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Vasalóház, Greewich Village, Soho, Wall Street, 9/11 Emlékhely. Pillantás a Szabadság szoborra a Battery Parkból. Szállás Brooklynban.

A keleti és nyugati part legjava 5. nap: New York

Szabadprogram vásárlásra vagy a filmekből jól ismert városrészek személyes felfedezésére. Félnapos fakultatív program délelőtt: hajóval átkelés a Szabadság-szigetre a szobor talapzatához, majd látogatás az ikertornyok helyén épült felhőkarcoló, a One World Observatory kilátójába. Az új torony nem csupán a kilátás miatt érdekes, építészetileg is felejthetetlen élményt nyújt. Délután 12-15 perces fakultatív helikoptertúra város felett. Szállás Brooklynban.

A keleti és nyugati part legjava 6. nap: New York - Washington DC

Reggeli után utazás az Államok fővárosába. A francia mintára tervezett város látványát széles sugárutak és látványos terek uralják, azonnal feltűnik, hogy itt hiába keressük a felhőkarcolókat, a legmagasabb épület mindössze 169 m magas. A város az ország politikai és törvényhozási központja, a mindenkori elnök otthona. Szállás Washingtonban.

A keleti és nyugati part legjava 7. nap: Washington

Egész napos városnézés: Capitolium, Fehér Ház, a Washington emlékmű, Vietnami Veteránok Emlékműve, Jefferson emlékmű, Lincoln emlékmű, a II. világháborúban elesett katonák emlékére állított Iwo Jima emlékmű, az Arlington Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyugszik. Szállás Washingtonban.

A keleti és nyugati part legjava 8. nap: Washington - Los Angeles

Kijelentkezés a szállodából a déli órákban, transzfer a repülőtérre, majd tovább utazás a nyugati part felefedezésére. Szállás Los Angelesben.

A keleti és nyugati part legjava 9. nap: Los Angeles

Városnézés az ,,Angyalok Városában": El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon, a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután szabad program, vagy fakultatív belépés a Universal Studios látványos szabadidős és szórakoztató parkjába, ahol a leghíresebb és legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Szállás Los Angelesben.

A keleti és nyugati part legjava 10. nap: Santa Monica - Kingman környéke

Délelőtt séta Santa Monica tengerparti strandján és a híres mólón. Délután továbbutazás a Mojave sivatag érintésével, változatos természeti képződményeket felvonultató tájon Kingman környékére, ahol szállás. Arizona állam kisvárosa az egykor forgalmas 66-os út egyik fontos csomópontjaként ismert.

A keleti és nyugati part legjava 11. nap: Grand Canyon

Elutazás a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdokba, a Grand Canyonhoz. A kopár, óriás vörös sziklák szabdalta völgyeket látva érezni csak igazán a természet lenyűgöző erejét. Fakultatív programlehetőség: Grand Canyon 25 perces helikoptertúra. Szállás a kanyon környékén.

A keleti és nyugati part legjava 12. nap: Powell-tó - Bryce Canyon

A reggelit követően utazás a Powell-tó partjára melyet a Colorado folyóból mesterségesen rekesztettek le a környék áramellátásának biztosítására. Manapság népszerű pihenőhely, lakóhajóval és kirándulóhajókkal látogatják a vízisportok szerelmesei. Délután utazás tovább a Bryce kanyon csipkézett, varázslatos rózsaszín természeti képződményekben gazdag vidékén. Szállás a kanyon környékén.

A keleti és nyugati part legjava 13. nap: Zion Nemzeti Park - Hoover-gát - Las Vegas

Délelőtt kirándulás a Zion Nemzeti Parkba, melyet a mormonok fedeztek fel. Továbbutazás autóbusszal a Nevada és Arizona határán, a Colorado folyóra épült zseniális építészeti különlegességhez a Hoover-gáthoz. Érkezés a Szerencsejáték fővárosába a koraesti órákban. Szállás Las Vegasban.

A keleti és nyugati part legjava 14. nap: Las Vegas

Egész nap szabad idő Las Vegasban, mely az egyik legnagyobb szórakoztató-, bevásárló- és szerencsejáték központ az Államokban. Érdemes sétát tenni a város főutcáján, a Strip-en, avagy Las Vegas Boulevardon. Este fakultatív 'Las Vegas by night' túra. Szállás Las Vegasban.

A keleti és nyugati part legjava 15. nap: Calico - Fresno

A kaszinók és a neonreklámok világa után az utazás folytatódik Calico western ,,szellemvárosába", ahol meglátogatják az egykori az aranyásók alapította jellegzetes vadnyugati városkát. Az élmény visszarepíti látogatóit az 1800-as évek hétköznapjaiba. Immár újra Kaliforniában, irány a mamutfenyők birodalma! Szállás Fresno-ban.

A keleti és nyugati part legjava 16. nap: Yosemite Nemzeti Park - San Francisco

Reggeli után kirándulás a Yosemite Nemzeti Parkban, mely a Sierra Nevada hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. Hatalmas sziklák, magasból lezúduló vízesések, hűs patakok, zöldellő völgyek jellemzik a tájat. A park déli részének fő látványosságát az egyedül Kaliforniában megtalálható óriásfenyők jelentik. A természeti csodák után következik a nyugati part sokak szerint legkedvesebb városa, San Francisco. Szállás San Franciscóban.

A keleti és nyugati part legjava 17. nap: San Francisco

Városnézés a páratlan elhelyezkedésű, meredek utcák jellemezte városban: Golden Gate híd, Kínai negyed, Fisherman's Wharf, az Alamo Square Viktoriánus házai, Városháza, Union Square, Telegraph Hill, Coit Tower, Transamerica Piramis. Szállás San Franciscóban.

A keleti és nyugati part legjava 18. nap: San Francisco - Budapest

Délelőtt szabadprogram. Sétáljon még egyet a Union Square nyüzsgésében! Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással a délutáni órákban.

A keleti és nyugati part legjava 19. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Mimimum létszám: 20 fő.

Elhelyezés: 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db kisebb franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Gyermek elhelyezése:legfeljebb két 6-16 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában.

Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.

Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges.

Szállás:

17 éjszakai szállás a keleti parton helyi négycsillagos szállodák, a nyugati parton háromcsillagos szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

x A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI ***

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Boston, Washington - Los Angeles és San Francisco - Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, egyes szakaszokon vonattal

 • 17 éjszakai szállás a keleti parton helyi négycsillagos szállodák, a nyugati parton háromcsillagos szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

 • reggelis ellátás

 • illetékek

 • belépőjegyek felára

 • a leírás szerinti programok belépők nélkül

 • magyar idegenvezetőFigyelem! A belföldi szakaszon Washingtonból Los Angelesbe az utasok egyénileg teszik meg a repülőutat, asszisztenciát az induláskor és érkezéskor is biztosítunk.

Az ár nem tartalmazza:

 


 • ESTA engedély

 • fakultatív programok

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám: 15 fő)
  Broadway Show
  Szabadság-szobor és One World kilátó
  New York - helikopterezés
  Las Vegas ,,by night"
  Universal Studios
  Helikopter túra a Grand Canyon fölött

A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:


  \n
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Boston, Washington - Los Angeles és San Francisco - Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, egyes szakaszokon vonattal

 • \n
 • 17 éjszakai szállás a keleti parton helyi négycsillagos szállodák, a nyugati parton háromcsillagos szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

 • \n
 • reggelis ellátás

 • \n
 • illetékek

 • \n
 • belépőjegyek felára

 • \n
 • a leírás szerinti programok belépők nélkül

 • \n
 • magyar idegenvezető

 • \n

\n
\nFigyelem! A belföldi szakaszon Washingtonból Los Angelesbe az utasok egyénileg teszik meg a repülőutat, asszisztenciát az induláskor és érkezéskor is biztosítunk.

\n

Az ár nem tartalmazza:

 
\n


  \n
 • ESTA engedély

 • \n
 • fakultatív programok

 • \n
 • borravalók

 • \n
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • \n
 • útlemondási biztosítás

 • \n
 • fakultatív programok (minimum létszám: 15 fő)
  \nBroadway Show
  \nSzabadság-szobor és One World kilátó
  \nNew York - helikopterezés
  \nLas Vegas ,,by night\"
  \nUniversal Studios
  \nHelikopter túra a Grand Canyon fölött

 • \n


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 134998
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI ***

A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI ***

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 134998

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI ***

A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJOBBJAI ***

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 134998

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!