Találatok szűrése (10)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Lista nézet Táblázatos nézet

A horvátországi 1185 sziget közül a Krk-sziget a legnagyobb, ami a Kvarner-öböl közepén helyezkedik el, és a legvonzóbb turisztikai célpontok közé tartozik. Az enyhe mediterrán éghajlatának, a kedvező földrajzi fekvésének és a sokszínű természeti és kulturális szépségének köszönhetően az ókorban "Arany-sziget"-nek is nevezték. A szigeten halad át a 45. szélességi kör, a leghosszabb rész 38, a legszélesebb pedig 20 km. A könnyen megközelíthető szigeten három patak és két tó található. A szigeten, az igényekhez igazodva számos, jól felszerelt apartman található. A szállodák és üdülőtelepek főleg a part mentén fekszenek, a part kb. 190 km hosszú. A széles szálláskínálatból biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A sziget központi városa Krk. Történelmi látnivalói: Frangepán kastély, régi városháza, a tengerparti sétányon található bástya. Remek kirándulási központja is, innen számos hajókirándulás indul a környező szigetekhez vagy a strandokhoz, de a búvárkodás szerelmesei is szívesen választják a gazdag tengeri élővilág miatt. A városban a strandok aprókavicsosak és betonozottak, minőségüket a kék zászló kitüntetés garantálja. A part mentén minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő rekreációs és vízi sport tevékenységet, az árnyékban meghúzódó bárokban, pizzériákban, éttermekben pedig mindenki felfrissülhet.

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.

Krk
Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!